Tudnátok nekem segíteni abban hogy miért nem tudod letelepiteni az ios 16- os frissitest?
iPhone 8-as telefonom van az egyik barátomnak szinten és neki sikerült nekem viszont nem.
Azt írja ki hogy legalább 1,37 GB tárhely szükséges a letöltéséhez viszont nekem simán van 4 GB szabad tarhelyem szóval nem értem
A beállítások -› Általános -› iPhone tárhelynél azért nézz rá hogy mi foglalja a helyet.
Lehet hogy itt van letöltve a frissítés. Ha igen, töröld ki és töltsd le újra.
Illetve a frissítés előtt csinálj kényszerített újraindítást és egy sima ki-bekapcsolást is!
Ha így sem megy, akkor számítógépről tedd fel a frissítést.
Ha nem olyan fontos, akkor várd meg a 16.1-et.
vagy próbáld azt, hogy először a 15.7-et teszed fel, aztán a 16.0-t hátha engedi.
A telefonodon a legfrissebb iOS 15.7 van rajta? Ha nem akkor frissítsd és utána majd sikerülni fog, de ha nem is írja ki rögtön 24 órán belül jelezni fogja.
Nekem se engedte viszont nekem rajta volt a iOS 15 béta verziója, ha esetleg neked is rajta van vagy nem emlékszel, hogy rajta lenne akkor:
Lépj be a Beállítások > Általános lapra, majd a VPN és eszközfelügyelet elemre (alúlról a 3. vagy 4.).
Ha rajta van a béta verzió akkor:
Koppints az iOS-bétaszoftverprofil elemre.
Majd koppints a Profil eltávolítása elemre, majd indítsa újra a készüléket.
Semmilyen adat nem veszett nekem. Ezután Lépj be a Beállítások > Általános lapra, majd a szoftverfrissítésre és alul kifogja jelezni, hogy elérhető az iOS16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!