Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple miért van mindig lemarad...

Apple miért van mindig lemaradva néhány funkcióval? Nem értem, hogy miért van ez ? Always On Display miért csak most lett ? 6 éve tudják más telefonok.

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 22:04
1 2
 11/18 Morzsi007 ***** válasza:
61%
Vannak elfogult iphone utálók, akik próbálják mindig sz@rnak beállítani az iphone-t, mindenbe lehet hibát keresni, ha akar az ember, kérdés van-e értelme. Igen jó a marketingje az Apple-nek és messze nem tökéletes az almás telefon sem, a többiről már nem beszélve, optimalizáltságban, teljesítményben, ökoszisztémában soha nem fogják utolérni. Olyan processzor dolgozik bennük, aminek a sebessége jócskán túlszárnyalja a többi lapkát, úgy, hogy ez fogyaszt legkevesebbet. Ez az előny megmarad, mert lehet android is képes lenne erre és a Snapdragon, de valahogy mindig lemaradnak kicsit. Ez olyan, mint pl az WV konszernen belül az Audi meg a Lambo. Ugyanaz a motor van bennük, de a Lambo mégis erősebb, jobban megy, nem véletlen. Kell a versengés, de Apple mindig előrébb jár. Csak ezt sokan nem látják, csak azt, amit szeretnének. Most, hogy rohadt drága lett az új széria szapulja minden apple-t lenéző android fan az iphone-t. Hogy egy használati eszköz ekkora hatással legyen az emberekre, még ha fizetnének érte. Egyszer minden véget ér, de addig is az iphone marad az etalon, ezt le kell nyelni, ha sz@rt csinál, ha nem. És az új pro szériák, megint csak ütősek lettek, minden szempontból.
2022. szept. 16. 08:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Vannak elfogult iphone utálók"

"az iphone marad az etalon, ezt le kell nyelni, ha sz@rt csinál, ha nem"

Igazából ezzel elég szépen igazoltad az anti-iphone oldalt, köszi szépen.

2022. szept. 16. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:

"Most, hogy rohadt drága lett az új széria szapulja minden apple-t lenéző android fan az iphone-t. "

Azért majd az lesz a szép, amikor mondjuk jön az új S szériás Samsung, ahol eddig szintén 799 usd volt a nyitóár. Aztán majd pislog mindenki, hogy miért 400+ ezer az is, mire itthon kirakják a boltok polcaira :D

Főleg ha most hivatalosan is bejelentik, hogy az EU-tól egy kanyit sem kapunk, mert egy fostos diktatúra vagyunk. A forint bele fog állni a földbe. Aki akar bármit venni a közeljövőben, az most rendelje meg, mert fejre állhat itt minden napokon belül...

2022. szept. 16. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az Iphone-osok közül az Androidosokat is sokan szapulják, ergo 1:1. Én nem vagyok Iphone ellenes, csak sosem értettem, hogy valaki miért ragaszkodik 3x áron egy ketrec rendszerhez, de mindenki saját döntése, pénze, nekem mindegy ki mit használ. Nekem volt Iphone-om, hát nekem olyan soha többet nem lesz,de ez csak az én véleményem.
2022. szept. 16. 09:41
 15/18 Morzsi007 ***** válasza:
24%

Köszönjük kedves utolsó. Rajtad kívűl még nagyon sok embernek nem jött be az iphone, mert nem teljesen értenek hozzá, a ketrecről annyit, hogy mindent tud, amit egy droid, túlárazott?, mai világban minden aranyáron van, főleg nálunk, egyébként mennyi is a Galaxy Fold? Képzeld, nekünk meg egy androidos tabletünk van és soha többet nem lesz egy droidos masina sem a házban, börtönbe zárnám, aki ezeket gyártja és pénzt is kérnek érte, nem ehhez vagyok szokva, ez meg az én véleményem. Lehetne vitázni reggelig, értelmetlenül. A kérdést újraolvasva értelmeztem, eddig nem volt AOD, ezt nem mondanám lemaradásnak. Viszont az, hogy droid vonalon teljesítményben 2 évvel az A16 Bionic mögött vannak azt inkább mondanám hátránynak. Miért nem képesek lépést tartani? Nem tudom képesek már Pro res-hez hasonló videóra ezek a csúcsdroidos gépek. Tovább is van mondjam még. Valaki írhatna már valami droid fikázó kérdést is, de nyilván nem ír senki, mert, aki iphone-t használ, azok többnyire lesz@rja mások dolgait.

Mára már fárasztó, még 10 évvel ezelőtt, újdonságnak számított ez az egész és akkor is szúrta szemüket az embereknek, ha megláttam egy almás telefon, barátaim is ugyanezt hajtották, nem tud semmivel többet, túlárazott…blablabla, persze egy percet nem vették a kezükbe, aztán 1-2 éven belül szépen lecserélték sorban a droidos mobiljaikat. Köszi, hogy elolvastad a regényt. Szép napot !

2022. szept. 16. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát túlárazott az biztos, mert egyrészt Galaxy Fold sem kellene nekem, plusz az én telóm került 120 ezerbe, ami neke tökéletesen megfelel, akkor miért vegyek 250ért egy olyan telefont, amiben még AOD sincs? Nekem ez nem lenne jó. Androidban is rengeteg hiba és hiányosság van, de nekem az Iphone akkor sem kellene. Villogni jó vele, szerintem másra nem,ugyanezt mondom a kihajtható kijelzős telefonokról is, borzalmasak.
2022. szept. 16. 10:39
 17/18 Morzsi007 ***** válasza:
66%
Senki nem mondta, hogy vegyél drágább telefont, azt se mondta, hogy vegyél iphone-t, ha az nem felel meg az igényeidnek. mindenki más, ez így van rendjén. Nem mindenki azért vesz drágább telefont, mert menőzni akar vele, én anno 2008-ban mikor megvettem az első iphone-omat úgy fogtam, hogy takartam a logót, mert nem akartam véletlenül sem, hogy azt higgyék, hogy villogni akarok vele, asztalra meg pláne nem tettem ki, ez így volt. Akkoriban nem igen voltak tokok. Az idióta, aki a másikat lenézi, mert esetleg olcsóbb telefont használ.
2022. szept. 16. 10:56
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

"Most, hogy rohadt drága lett az új széria"

Annyiban árnyalnám a dolgot, hogy

Magyarországon lett drága

Az Apple nem emelt árat, magyarország süllyed lefelé mint a nyeletlen balta. A sok apple antifanboy pedig idejön orbákolni hogy milyen drága mán az alma he, aztán vigyorogva megveszi a samsunog meg a siaomioaút meg a többi kacatot, de annyi esze már nincs, hogy azok is sokkal drágábbak lettek a gazdasági folyamatok miatt.

Lehet szidni az Applet nyugodtan, fanboyként én is megteszem amikor valami nem úgy működik ahogy kéne.

De az árak miatt nem az Apple a felelős!

2022. szept. 16. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!