Sziasztok. Lehet-e valamelyik szolgáltatónál, üzletben iPhone terméket részletre vásárolni úgy, hogy nekem csak az 1 havi vagy 2 havi részletet kell előre kifizessem. Tehát nem ilyen százezreket. Köszönöm!
Eddig miket kaptál? Vagy inkább nem tudsz magyarul, azért nem tudod értelmezni.
2022. szept. 16. 14:22
12/16 anonim válasza:
2-es válaszíró! Bocsi, de le kelletett pontozzalak! Hogy miért? Azért mert én mindig is részletre hoztam ki telefont. Most éppen 2 db iPhone 13 mini telefont hoztam ki részletre a Telekomtól. A 2 db telefon havi részlete 26 ezer Ft/hó. És 2 év az az 24 hónap hűség nyilatkozattal, és 22 havi részletre kell ki fizetni. Ja és igen 3 év az az 36 hónap jótállást adott a Telekom. Tehát 3 év alatt ingyen javítják az iPhonet ha elromlik. A másik meg hogy általában 2 - 3 év után úgy is lecserélem egy újabb modellre. Az is igaz hogy az iPhone termékek túl árazottok. De az iPhone előtt Huawei telefonjaim voltak, Huawei P10 Plus ami 220 ezer Ft volt, és utána egy Huawei P30 Pro volt ami 299 ezer Ft volt. És mindegyik ki bírta a jótállást, ami azt jelenti, hogy a jótállási idő alatt nem kellettet javíthatnom. A Huaweik után jöttek az iPhoneok. Az első iPhoneom 10 hónapos, és ez alatt a 10 hónap alatt semmi bajom nem volt az iPhonnal. Úgy hogy nem kell rémszgetni az embereket.
2022. szept. 17. 14:16
13/16 anonim válasza:
A magyarországi mobil szolgáltatók már évtizedek óta adnak el részletre mobil telefont. Már az 1990-es években is adtak el részletre mobil telefont, a mobil szolgálatók. Szóval ez nem új keletű. A családban édesapám volt az első akinek mobil telefonja lett, még 1996-ban. Még édesapám is, 1996-ban részletre vette az első telefonját az akkori Westel 900-nál ami ma Magyar Telekom néven fut. Én magam 2001-ben vettem az első telefonomat, kezdő részlete 6900 Ft volt. És minden hónapban 6900 Ft-ot kellettet ki fizetnem. Nagyon sokan vesznek, részletre mobil telefont.
2022. szept. 17. 19:32
14/16 anonim válasza:
Szerintem sincs azzal gond, hogy valaki részletre vesz telefont, én is így tettem, igaz sosem csúcskészüléket vettem, max 150 ezer a lélektani határ nálam. Viszont kérdező minimális vagy nulla forint befizetéssel akar venni csúcstelefont, amit a szolgáltatók általában a legdrágább csomaggal adják oda csak, és szerintem kicsit húzós, 30-40 ezret fizetni havonta, meg olyan dijcsomagot bevállani a részlet mellett, amire valószínűleg nincs is szüksége, de módosítani meg nem tudja kisebbre, mert köti a hűségszerződés.
Persze gondolom a kérdező 20 év körüli, és a szülei nyakán él, tehát nem kell neki a növekvő rezsivel és élelmiszerárakkal bajlódnia, különben nem vennek ekkora kiadást a nyakába csak azért, hogy villoghasson.
2022. szept. 17. 19:55
15/16 anonim válasza:
14-es válaszíró! Én jelenleg a Telekomnál vagyok, Magenta 1-es ügyfélként. Havi 50 ezer forintot fizetek 4 mobil és 3 vezetékes szolgálatásért. És ez a 50 ezer csak a szolgálgatás havi díja. Ezen felül van a telefon részlet, ami 2 db lenvo tabletből és 2 db iPhone 13 miniből áll. Az az összesen 4 készülék részlet ami 30500 Ft. Tehát havi összesen 80 ezer forintot fizetek csak a Telekomnak!
2022. szept. 18. 11:48
16/16 Gergo805 válasza:
Én nem értem a sok rossz kommentelőt... Nyugodtan ki lehet hozni részletre telefont ha fizeted is, nyílván sok mindenkinek nincs fölös 400ezre hogy vegyen egy új iphonet. Személy szerint inkább fizetek havi 25öt egy telefonért amire vigyázni fogok (és akkor nem kell 150ezret fizetni kijelzőre...) és általában 2 évre szólnak az előfizuk és két évig minimum használni fogom. Amúgy meg az emberek 60%-a előfizura veszi a telefonját, azért van. A kérdésedre meg annyit tudok írni, hogy nézz meg több webshopot és ott le szokták írni hogy havi mennyi meg kell e előre fizetni előleget.🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!