Az iPhone tulajok miért viselik nehezen ha valaki a csodatelójukat valamiért megszólja miközben az Androidokat meg a földbe tiporják?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 09:56
11/21 anonim válasza:
Én eddig csak android tulajokat láttam iphonet fikázni, fordítva egyáltalán nem tapasztaltam a jelenséget. Nyilván mindenki találkozott már 1-2 iphone tulajjal akik a földbe tiporják az androidosokat, de ennyi alapján megítélni az összes felhasználót elég naív hozzáállás.
Egyébként most őszintén: ki nem sz@rja le hogy kinek milyen telefonja van? Valakinek az iphone tetszik jobban, van akinek az android. Minden gyártónak vannak remek készülékei, de ezek még mindig csak telefonok, és kész!
12/21 anonim válasza:
Szintén iPhone tulaj vagyok. Bármilyen cikkről, stb legyen szó, ha valami androidos készülék a téma, az iPhone-osok sosem jelennek meg anyázni. Viszont, amikor iPhone-okról szól egy cikk, videó, gyakori kérdés, rögtön jönnek a sz@razájfón, meg hülyeakimegveszi kommentek. A kedvencem, amikor egy iphone-nal szemben fél tucat androidos készülék egy-egy tulajdonságát felhozzák, hogy az jobb ebben vagy abban, de sosem EGY, valóban jobb készüléket hoznak fel.
13/21 Morzsi007 válasza:
#11, 12, én is így gondolom
14/21 Szirty válasza:
"Viszont, amikor iPhone-okról szól egy cikk, videó, gyakori kérdés, rögtön jönnek a sz@razájfón, meg hülyeakimegveszi kommentek."
És mi van ha tényleg szar? :))
15/21 Morzsi007 válasza:
Szirty Te értelmes embernek tűnsz.
Lehet sz@r az iphone, de a többi még sz@rabb:))
16/21 Szirty válasza:
Nem alkotok véleményt ezzel kapcsolatban, de a lehetőségek között egyértelműen ez is ott van :)
17/21 anonim válasza:
Én használtam Symbian operációs rendszert Nokián, majd Windows telefont, ezután Huawei-n Androidot. Majd most Apple iPhone-on IOS-t. És egyikkel sem volt semmi bajom.
18/21 A kérdező kommentje:
Azért a facebookon az iphone csoportban elég vocces a helyzet. Szépen ecsetelgetik, hogy az iPhone nem olyan szar mint az Android meg nem fagy meg stb, közben a következő poszt meg arról szól, hogy éppen mi a baja és hogy lehetne megcsinálni.😆😆😆
2022. szept. 15. 20:05
19/21 anonim válasza:
Mintha az androidos csoportokban nem lenne ilyen...
20/21 Morzsi007 válasza:
A feltett kérdésből már látszik, hogy a kérdező is épp olyan fajta ember, akik pont az apple-t fikázza. Visszafogottan fogalmazta meg a kérdést, de alig várja, hogy odaszúrjon valamit. Épp ezt taglaltuk többen is, hogy pont az androidosok állnak bele a konkurenciába, nem pedig fordítva. Ezzel itt megint csak beigazolódott a dolog. Igen csak vicces az is, hogy még az iphone facebook csoportban is jelen vannak. Szegények…:)) de legalább csodatelefonnak nevezik az iphonet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!