Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone tulajok miért...

Az iPhone tulajok miért viselik nehezen ha valaki a csodatelójukat valamiért megszólja miközben az Androidokat meg a földbe tiporják?

Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 09:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak android tulajokat láttam iphonet fikázni, fordítva egyáltalán nem tapasztaltam a jelenséget. Nyilván mindenki találkozott már 1-2 iphone tulajjal akik a földbe tiporják az androidosokat, de ennyi alapján megítélni az összes felhasználót elég naív hozzáállás.

Egyébként most őszintén: ki nem sz@rja le hogy kinek milyen telefonja van? Valakinek az iphone tetszik jobban, van akinek az android. Minden gyártónak vannak remek készülékei, de ezek még mindig csak telefonok, és kész!

2022. szept. 13. 18:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szintén iPhone tulaj vagyok. Bármilyen cikkről, stb legyen szó, ha valami androidos készülék a téma, az iPhone-osok sosem jelennek meg anyázni. Viszont, amikor iPhone-okról szól egy cikk, videó, gyakori kérdés, rögtön jönnek a sz@razájfón, meg hülyeakimegveszi kommentek. A kedvencem, amikor egy iphone-nal szemben fél tucat androidos készülék egy-egy tulajdonságát felhozzák, hogy az jobb ebben vagy abban, de sosem EGY, valóban jobb készüléket hoznak fel.
2022. szept. 13. 19:09
 13/21 Morzsi007 ***** válasza:
100%
#11, 12, én is így gondolom
2022. szept. 14. 09:13
 14/21 Szirty ***** válasza:
22%

"Viszont, amikor iPhone-okról szól egy cikk, videó, gyakori kérdés, rögtön jönnek a sz@razájfón, meg hülyeakimegveszi kommentek."

És mi van ha tényleg szar? :))

2022. szept. 14. 10:00
 15/21 Morzsi007 ***** válasza:
51%

Szirty Te értelmes embernek tűnsz.

Lehet sz@r az iphone, de a többi még sz@rabb:))

2022. szept. 14. 10:17
 16/21 Szirty ***** válasza:
48%
Nem alkotok véleményt ezzel kapcsolatban, de a lehetőségek között egyértelműen ez is ott van :)
2022. szept. 14. 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam Symbian operációs rendszert Nokián, majd Windows telefont, ezután Huawei-n Androidot. Majd most Apple iPhone-on IOS-t. És egyikkel sem volt semmi bajom.
2022. szept. 15. 18:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért a facebookon az iphone csoportban elég vocces a helyzet. Szépen ecsetelgetik, hogy az iPhone nem olyan szar mint az Android meg nem fagy meg stb, közben a következő poszt meg arról szól, hogy éppen mi a baja és hogy lehetne megcsinálni.😆😆😆
2022. szept. 15. 20:05
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Mintha az androidos csoportokban nem lenne ilyen...
2022. szept. 15. 20:15
 20/21 Morzsi007 ***** válasza:
36%
A feltett kérdésből már látszik, hogy a kérdező is épp olyan fajta ember, akik pont az apple-t fikázza. Visszafogottan fogalmazta meg a kérdést, de alig várja, hogy odaszúrjon valamit. Épp ezt taglaltuk többen is, hogy pont az androidosok állnak bele a konkurenciába, nem pedig fordítva. Ezzel itt megint csak beigazolódott a dolog. Igen csak vicces az is, hogy még az iphone facebook csoportban is jelen vannak. Szegények…:)) de legalább csodatelefonnak nevezik az iphonet.
2022. szept. 16. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!