A dual sim kártyás telefonok honnan tudják, hogy én most éppen melyik kártyáról akarok telefonálni?
Figyelt kérdés
Dual sim kártyás telefon akarok venni és nem tudom hogyan működik. Ha pl. van egy dual sim-es telefonom, benne egy vodás és egy t-mobilos kártyával. Ha hívok valakit, honnan tudja az a telefon, hogy én most melyik kártyáról akarom hívni az illetőt, ha éppen mind a kettőn van pénz. Ezt külön be kell állítani, vagy a hívás előtt rákérdez?? Kérem, aki tud segíteni, vagy ismeri ezt a fajta telefonokat, írjon!2010. szept. 25. 18:00
1/1 anonim válasza:
Képzeld el, ez már a telefon tervezőinek is eszébe jutott, és azt találták ki rá, hogy menüből lehessen választani, melyik kártyától induljon a hívás.
Volt az a verzió, hogy kitalálja mit akarsz csinálni, de ezek a próbálkozások nem működtek jól, pl van aki nem gondolkodik. Az ilyenek írnak kérdéseket ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!