Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom android telefonon...

Hogy tudom android telefonon (Dodgee phablet) beállítani, hogy ne 3gp,hanem mp4 legyen a videón ill. nem tesz kárt a microSD-ben és a videóban, ha átnevezem 3gp-ről mp4-re?

Figyelt kérdés

Magát a fogalmat ismerem, miszerint:

„Mind az MP4, mind a 3gp fájlformátumok, amelyek főleg audióval való videók lejátszására szolgálnak. A legtöbb ember azonban nem veszi észre, hogy az MP4 és a 3gp nem kódolási formátumok, hanem konténerfájlok, azaz alapvetően formázott videofájlok csomagolásai. A fő különbség a kettő között nem a formátumokból, hanem a fájlokban használt codec-ekből származik. Továbbá az MP4-et úgy tervezték, hogy különböző platformokon játsszon, mint például számítógépek, televízió, DVD-lejátszók, hordozható videolejátszók stb .; mivel a 3gp kifejezetten telefonokhoz készült.”

Szóval kérlek ne másoljatok be semmi hasonlót vagy linket, mert a ti tapasztalataitok érdekelnek.

2022. szept. 11. 19:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10/10,szintén köszi. A lényeg nekem, hogy ne sérüljön az SD.
2022. szept. 12. 01:19
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Az biztosan nem fog sérülni.

Ha esetleg valahogy a fájlrendszert szét is barmolnád, akkor is újra lehet formázni.

2022. szept. 12. 01:30
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Azt még én vagyok a bunkó mert kérdezni mertem tőled. Hát jó...
2022. szept. 12. 06:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

2022. szept. 12. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!