Át lettem verve?

Figyelt kérdés
12 napja vettem egy iPhone 13at jófogáson 200 ezerért, de csak miután kibontottam derült ki, hogy replika. Kinézetre olyan mint az eredeti, de súlya és a tapintása égész más. Bekapcsoláskor pedig ég és föld a különbség, ennek valami nagyon gagyi menüje és kijelzője van, és a kamera nem működik egyáltalán! Azonnal írtam az eladónak és kb 5perc után válaszolt is, azt mondja, hogy véletlenül rossz telefont küldött el, de megvan az eredeti is, és elküldi azt. Ennek már 12 napja és még most sem kaptam meg, időközben pedig az eladó eltűnt a jófogásról és telefonon sem lehet elérni. Érdekesség, hogy miután megvettem a telefont, a hirdetése meg egy hétig aktív volt és sok más apple terméket hirdetett piaci ár alatt. Azonkívül felajánlottam, hogy visszaküldöm a gagyi telefont, de azt mondta hogy megtarthatom. Talán azért nem fogadta el, hogy ne kelljen elárulja a címét?

2022. szept. 9. 06:36
1 2 3 4
 21/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért az elég érdekes, hogy az eladó közben elérhetetlen lett, sőt ígéretet tett valamire és nem történt változás. 5 perc alatt le tudta csekkolni, hogy miről van szó, melyik rendelés és ott volt persze az eredeti is. Ha meg tudta, hogy hiba történt, akkor meg humánusabb lett volna ha ő keresi fel a vevőt, hogy korrigálja. Egyáltalán miért tart valaki gagyi telefont otthon?
2022. szept. 9. 12:39
 22/31 anonim ***** válasza:
62%
Ne akadj már fent a betűk méretén!! A infó a lényeg, hogy mi a hirdetés tárgya, nem a betü mérete.... Istenem de sok süsü van. :(
2022. szept. 9. 12:49
 23/31 anonim ***** válasza:
79%
Ezt írtad te agyalágyult! És még én vagyok a süsü...
2022. szept. 9. 13:21
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
Hányszor mondtuk már itt is, hogy jofogasról nem veszünk műszaki cikkeket, telefont meg főleg nem.
2022. szept. 9. 16:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen kellett volna megnézni.

Én jófogáson adtam el egy iPhone 6s-et, a vevő megnézte személyesen, előtte kapott annyi képet amennyit kért. Így a biztos.

2022. szept. 9. 16:21
 26/31 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Én egy 20asért küldök eredetit. Eskü nem lopott.

2022. szept. 9. 16:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Á, dehogy ...
2022. szept. 9. 16:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Kimerítette az 50.000 Ft-os határt (addig szabálysértés, utána bűncselekmény) és feltehetőleg nem csak te voltál az egyetlen ember. Voltál azóta rendőrségen, vagy benyeltél 2 kilót?
2022. okt. 7. 14:18
 29/31 A kérdező kommentje:
Is-is. Voltam a rendőrségen, de ettől függetlenül benyeltem a 2 kilót. Egyenesen a szemembe mondták, hogy nagyon minimális az esélye, hogy valaha viszontlátom a pénzem.
2022. okt. 12. 10:52
 30/31 anonim ***** válasza:
86%

rendelj tőle még valamit, persze ne a saját nevedben, téged ismer.

de most kérj tőle személyes átvételi lehetőséget!

hamar megbeszélhetitek a dolgot egy kávézóban...

2022. okt. 12. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!