Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen feltöltőkártyás SIM-et...

Milyen feltöltőkártyás SIM-et éri meg venni most a leginkább?

Figyelt kérdés

Egy ideje nincs magyar SIM-em, amikor volt még olyan feltöltőkártyás csomagok voltak, hogy feltöltöttem x ezer forintot és azt le tudtam beszélni y Ft/perc áron 1 évig. Most meg nézem 30 napra lehet csak venni és több ezer Ft a havidíja. Mi a f-sz történt?

Nem szeretnék egy forintot sem fizetni, csak annyit akarok, hogy elérhető legyek egy magyar telefonszámon. Van olyan szolgáltató, ahol tudok csak simán venni egy SIM-et anélkül, hogy havonta kerülne bármibe?

#feltöltőkártya #havidíj nélkül
2022. szept. 8. 15:38
 1/8 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Valamit nagyon elnéztél.

[link]

Telekomnál pl. 990Ft egy SIM kártya ingyenes szállítással.

Ezért kapsz 80 percet, 1 GB netet.

Utána 25Ft egy perc.

Évente feltöltöd min. 3000 Ft-tal és kész.

2022. szept. 8. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Vodánál a Tuti 100 csomagban havi 100 MB net jár ingyen. Vésztartaléknak hasznos, ha gyorsan meg kell nézni mondjuk a térképet, menetrendet. És még 1 GB-ot és 100 percet is kapsz ingyen a 3000 Ft feltöltés mellé. Szerintem megéri.
2022. szept. 8. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Bemész a legközelebbi Spar-ba, szerintem még mindig van Vodafone Tuti SIM-kártya 500 Ft-ért. De ha nem, akkor a neten tudsz rendelni. Pénz nincs rajt, aktiválni kell, de tölteni nem kötelező rá, bár egy idő után úgy lejár. Egyébként évi 3000 Ft-tal kell feltöltened, ha lekésed az 1 évet, akkor 5000 Ft-tal. Most 25 Ft/perc a hívásindítás. (Legalábbis én sokáig használtam feltöltetlenül a kártyámat, csak hívásfogadásra, gondolom most is így van.) Ha netet is akarsz, akkor havidíjas, egyébként elég évente feltölteni.

Telekomnál is 3000 Ft az éves feltöltés, ha nem akarod, hogy lejárjon. Percdíj itt is 25 Ft. A net kevés használat esetén kedvezőbb, 1x veszel mondjuk 5 GB-t és soha nem jár le, tehát amíg a kártyád érvényes, a neted is, használhatod, míg ki nem fogy.

Yettel/Telenor: passz, olyan nincs nekem.

Bónusz: ha már nem kívánod használni a kártyád, visszaigényelheted a rátöltött pénzt. Keress rá.

Bónusz2: ha a telefonszámod áthordozod másik szolgáltatóhoz, akkor is visszaigényelheted a pénzt. Így kb ingyen lehet fix számod, amíg akarod, ide-oda hordozással. Bár ezt nem próbáltam, lehet hogy van valami buktató.

2022. szept. 8. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy a Yeti se maradjon ki:

[link]

Itt 4 opció van, 3 havidíjas, egy pedig EGYSZERI 490 Ft-ért ad SIM-et, cserébe:

0 GB a csomagban

0 perc a csomagban

Perc- és SMS-díj: 25 Ft

Kezdőegyenleget nem tartalmaz

2022. szept. 8. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt van pár feltöltő kártyás csomag amely egyszeri díjasok:

[link] - 990 Ft/kártya. - [link] - 490 Ft/kártya. - [link] - 0 Ft/Kártya. -

Talán ezek közül a Vodafone kínálja a legjobbat. Mert a Vodafone-nal 0 Ft-ért elhozható egy ingyen sim kártya. Ha pedig beszélni is akarsz akkor egy egyszeri 2500 Ft-al feltöltöd az egyenleget. - De ez csak példaként írtam. A választás joga a tiéd. Dönts okosan!

2022. szept. 8. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
tesco-ban vehető sim kártya
2022. szept. 8. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A yettelt néztem. Azt hittem, hogy a 490-es az csak a SIM maga, és a fentiek közül kell választani csomagot a SIM-hez. Ezek szerint ha megveszem azt 490-es a SIM-et, akkor nem kell havidíjat fizetnem akkor se, ha feltöltöm 1000 Ft-tal, hanem lebeszélhető 25 Ft/perc áron? Mennyi ideig érvényes a feltöltés? 1 év?
2022. szept. 9. 05:32
 8/8 anonim ***** válasza:

sok baj van mostanában a yettel-nél

inkább telekom, évente egyszer kötelező feltölteni őket.

2022. szept. 9. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!