Melyik a legjobban fényképező mobiltelefon és miért?
Figyelt kérdés
Lehet akár régebbi típust is ajánlani...2022. szept. 8. 10:27
1/4 anonim válasza:
a google pixelek a szoftverük miatt a legjobbak általános fotózásra
ha nagyon szeretsz zoomolni abban a samsung (s22 ultra) a bajnok
ha videózni szeretsz (bár fényképezést írtál, de a korrektség kedvéért) akkor iphone
2/4 anonim válasza:
Én Google Pixelt mondanám, mivel azzal érhető el a legjobb eredmény gyári szoftverrel, teljesen átlag user kezéből is.
De nincs sokkal lemaradva a HTC U széria(igaz régi)akik szintén egész jó szoftvert írtak(RIP), utánuk mondanám az iPhone-t és a Samsung-t, de ezeknél is értelemszerűen a csúcsmodell. Hozzátéve, átlag felhasználásra egy középkategóriás telefon is kielégítő.
3/4 anonim válasza:
Általánosságban az Apple, a Samsung, és a Huawei mobilkamerái a legjobbak képminőségben! Persze utóbbira már nincs Google-támogatás!
4/4 anonim válasza:
A megosztott családi fotóalbumunk alapján minden szerénytelenség nélkül mondom, eddig az én Google Pixeleim csinálták a legjobb képeket, de egyre kevésbé fölényesen. Annó amikor a Pixel 2-t megvettem, sokkal szebb, természetesebb fényű és színű képeket csinált mint bármi más, de egyre csökkent a különbség, és mára szerintem nagyjából felzárkózott az iPhone és a Samsung. Pixel 6-om van megszokásból, de ez már nem ver köröket a versenytársaira fényképezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!