Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone se némító gomb laza?

IPhone se némító gomb laza?

Figyelt kérdés
Van egy iPhone se 2022 telefonom. Oldalt a némító gombja picit laza amikor nincs lenémítva. Kb fél milimétert mozog fel le. Hibát végülis nem okoz csak érdekelne hogy nektek is ilyen e?

2022. szept. 8. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem iPhone 13 mini telefonom van. Sőt ebből a típusból 2 db-om is van. De egyiken sem laza a némító gomb. És normálisan működik mind két telefonomon a némító gomb.
2022. szept. 8. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen laza.
2022. szept. 8. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 13 mini van, és stabil a gomb. Ha kotyog a gomb egy újabb iphone-on, akkor az vagy hibás, vagy kamu. Mondjuk az SE-ről soha az életemben nem hallottam semmi jót, lehet az anyagból is spóroltak. Nézz meg egy másikat egy boltban.
2022. szept. 10. 22:50
 4/8 Morzsi007 ***** válasza:
Volt pár iphone-om. Egyikben sem volt laza, még 6 év után sem, pedig az takarásban sem volt. Kicsit mozgasd meg fel-le. Nincs ott kosz, ami miatt nem megy ütközésig?
2022. szept. 13. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy meglazul (leejtést követően például), de az is okozhatja a problémát ha tele megy kosszal a rés és nem tisztítod meg.
2022. szept. 13. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:

1 hónapos telefon. Nemrég vettem észre ezt a dolgot.

Esetleg a Tokra tudok gondolni hogy az megnyomta felrakáskor.

Boltban megnéztem volt 2 kirakva. Az egyiken nem, a másikon picit lötyögött. Szerintem gyártás beli eltérés lehet. Mert ha az ütésállo tok tette tönkre amikor beleraktam , akkor megba..ta a hédervári

2022. szept. 14. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyelj ekkora eltérés lehet akár gyártási hiba is, mechanikai sérülés, a tok is meg tudta nyomni, lehet koszos, vagy bármi. Működést nem befolyásol, és egyetlen gyártó sem tud űrtechnológiás pontossággal gyártani (én még nem láttam olyan airpodsot amin ne lenne egy picit elcsúszva az illesztés pl.

(#5 vagyok)

2022. szept. 14. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szóval ne foglalkozz vele szerintem :D

Nekem is volt olyan iphoneom amin picit lötyögött a némítógomb, de fogalmam sincs mi okozta

2022. szept. 14. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!