Ha frissítek új androidra akkor minden törlődik a telefonomról?
Figyelt kérdés
Az új telefonom elkezdett szoftverfrissíteni magától, gondolom ez azt jelenti, hogy android 11-ről 12-re, de ilyenkor törlődik minden, vagy mi történik? Amikor elkezdte akkor gyorsan szüneteltettem mert megijedtem, de amúgy nem bánom ha frissít, csak ezt jó lenne tudni előtte.2022. aug. 30. 09:48
3/6 anonim válasza:
A frissítés és az újratelepítés között óriási különbség van. Nem csak a szavak szintjén.
5/6 anonim válasza:
Frissítésnél az a normális, ha nincs adatvesztés. Előfordulhat nagyon komoly hiba, akkor viszont az adatok elvesztése még a jobbik eset. Van mikor téglásítja a telefont.
Mellesleg a fontos adatokat ne 1 helyen tárold, sd kártyán való tárolás nem tárolás az is bármikor megadhatja magát. Itt is sok ilyet olvasni, hogy fontos adatok elmentek, mert 1 helyen volt tárolva, ez hiba.
Amúgy igen, van mikor baj történik, de az ha talán millióból az 1, frissítéseket célszerű telepíteni. Nekünk magyaroknak meg nagy gondot már nem is okoz. Több lépcsőben kerül ki a frissítés. Mire ide elér, már tudják azt, ha hibákat is okoz, azokat javítják stb... Majd hónapok múlva itt is kiadják. Szóval neked már nincs miért félned, a millióból az 1 nem te leszel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam!:)
2022. aug. 30. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!