Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230? (kérdésed túl...

Nokia 5230? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Szóval..

Az lenne a kérdésem, hogy Nokia 5230nál hogy lehet megcsinálni a "telefonzárat" ? Esetleg lehet, hogy mondjuk csak az smsek, vagy csak a galéria legyen lekódolva, vagy csak így pár dolog, nem az egészet, hogy ne rögtön billzár után kérje a kódot?

Ha nem lehet, jó úgy is, hogy hogy van az egész. Találtam már egyet, de nem akarok inkább elállítani semmit, megvárom a tanácsokat.. Köszönöm!

2010. szept. 24. 19:44
 1/6 anonim válasza:
Hát, az SMS-eket az ActiveSMSLock-kal el lehet tüntetni, meg lejelszavazni, a képeket/videókat az UltraFileManagerrel lehet, de nem tom hogy hogy, és a bill. zárasat nem lehet, de egyszer megnyomod a kikapcsgombot, és a telefon lezárásába mész, és ott 1-szer beírod a kódot, és utána lezár.
2010. szept. 24. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De aztán ki is tudom nyitni?:|
2010. szept. 24. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:
megcináltam, köszönöm:D kicsit megijedtem mikor elfeketedett az egész:||||||||||||
2010. szept. 24. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:
de ez csak egyszer hagyja..:/ úgyértem egyszer megcsinálom, oké, de aztán a következőnél megint nem kéri..:S
2010. szept. 24. 21:25
 5/6 anonim válasza:
Ezt mindíg meg kell csinálni:S
2010. szept. 25. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Látom:/ De egy ismerősömnek, vagyis inkább rokonomnak ugyanilyen telefonja van, és a múltkor itt voltak, neki minidg kéri a kódot.. Sajnos nem tudom megkérdezni, mert a számát sem tudom, meg elég hülyén nézne ki, ha ezért keresném:D De úgyis jönnek majd októberben..:)
2010. szept. 25. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!