Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri felújítani a Galaxy...

Megéri felújítani a Galaxy A70-et?

Figyelt kérdés
Anyukámé volt, de ő vett másik telefont, mert ennek elgyengült az akkumlátora és tiszta karc az előlapi üveg. Megéri megcsináltatnom 40 ezer forintér vagy inkább vegyek egy új készüléket? Ha akkumulátor csere után jó lenne még 2-3 évig akkor mindenképpen inkább ráköltenék, mert nagyon szeretem ezt a telefont leginkább a képernyője miatt, mert szoktam utazni és nagy a fényereje, illetve nagy maga a képernyő is. Szoftveresen teljesen rendben van egyébként.

2022. aug. 28. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha csak 40 ezret költenél rá, akkor mindenképp, mert kb. 60-65 ezerig is újonann csak gyengébbet kapsz! Viszont 3 éves típus, alkatrész már legfeljebb csak utángyártott van hozzá, ami nem mindig olyan, mint a gyári!

Nekem is A70 van, az enyémnek betört a kijelzője, ami így már nem működik, és mivel tartok az utángyártott kijelzőtől, ezért nem is vacakolok vele, inkább kapóra jön a dolog, és A52s-t fogok venni, ami nem csak hardveresen és kamerában sokkal jobb, de elvileg a kijelző fényereje is közel a duplája!

2022. aug. 28. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mivel tényleg csak 40 ezer lesz a javítás így megcsináltatom. Jelenleg nem szeretnék új telefont vásárolni, csak akkor szerettem volna, ha nagyon muszály. Egyébként a 40 ezerbe az is benne van, hogy veszek rá új tokot.
2022. aug. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!