Miért ragadtam a múltban ? Miért szeretem a régi dolgokat ? Miért nem tudok váltani ?
8 éves laptopot használok. 2014-ben vásároltam júniusban. Tökéletesen működik. HP 15-d000sh G1M86EA Notebook. Telefonom: Samsung Galaxy S4. Lassú egy kicsit, akksija gyenge már, Android 5.0.1 van rajta. Van egy 16 éves gépem: Intel Pentium 4 CPU 2.60 GHZ. Nvidia geforce 6600 GT. 1.50 GB RAM.
Windows 7 fut rajta.
Ha működik, akkor működik. Nem látok ebben semmi problémát. Az nagyobb gond, ha valaki csak azért cseréli le a telefonját, mert már szerinte régi.
Viszont jó szem előtt tartani, hogy például egy elavult operációs rendszerben elég komoly biztonsági kockázat van.
nem a geppel van a baj annyira teljesitmenyevel sem, hanem hogy nem torodnek vele a gyartok, oprendszrkeszitok, es program/szoftver keszitok
vagyis nincs optimalizalas ra, igy ha nem tudod hasznalni aktualisan legfrissebb programokhoz akkor cserelned kell nincs mas opcio
de ha regi programokkal tudod hasznalni
vagy ha ujakkal is neked eleg ahogy tudod akkor miert lenne baj?
s4 is turheto lehetne annal is a szoftveres dologokkal van a baj, mivel tul oreg magasrol tesznek ra a programozok
mivel a nagyatlag allandoan a legujabbra csereli eszkozeit ezert hozzajuk igazodnak
gyartok meg foleg orulnek
ha nincs mas akkor atnevezve adnak ki ujakat 3-4x is akar
tudnak valamit:D
es persze tamogatast egybol nem adnak a regebbire hiaba tok ugyanaz csak mas neven
sokszor van ez de manapsag meg nagyobb tenyleges valtasokat is csinalnak szoval, csak igazan nem lehet veluk a lepest tartani mikor parevente csokkentik a gyartastechnologiakat...
6: Igaz
7: Miért ?
8: Az szép
Elavult AZ s4 telefonod semilyen hibajavitast ,frisités nem kap.új appokat le nem lehet tölteni,a régieket nem lehet frissiteni,
Volt egy 4 éves Lenovo A5000 telefonom 2 éve le Kellett cserélnem mert tul kicsi lett appokat nem lehet frissiteni mert AZ még csak 16 GB volt. Lecsereltem egy Motorola one Vision telefonra ég és föld a kétt Telefon Motorola one Vision javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!