Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan program amelyikkel...

Van olyan program amelyikkel a mobilomat tudnam tv-hez hasznalni taviranyitonak? Csak probabol kell. Jah a mobilom e51-es Nokia. Ha lehet linkeljetek be!

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a telefonnal csak Bluetooth-on keresztül lehet vezérleni PC-t, jelen pillanatban a mai telefonok ha van is rajtuk infra , még akkor sem tudnak TV vezérelni.
2008. dec. 22. 01:33
 2/9 anonim válasza:

VAN!

Symbian telefonokra elérhető, amelyiken van infra.

Neve: Psiloc TotalIRremote

Én ezt használom Nokia 6600 alatt, rengeteg márkát ismer, működik.

Keressetek rá.

2008. dec. 22. 02:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi de nekem a nokia e51-esemnel azt irja ki hogy Psiloc.....sis telepitese nem tamogatott. Milyen telefonokkal kompatibilis?
2008. dec. 22. 09:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah es ezt meglehete java alkalmazaskent talalni????
2008. dec. 22. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
JAJA tuti, hogy van! És az is tuti h 6600 működik:D mondjuk nem olyan messziről, kb 2 méterről, de egy nagy nagyítólencsével simán lehet fókuszálni az infra sugarakat:) mennyit szórakoztunk a suliban a tv-vel óra alatt:D Sztem az e51 en már másfajta symbian van
2008. dec. 22. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Jah es ezt meglehete java alkalmazaskent talalni????
2008. dec. 22. 10:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mar megy is letoltottem egy mast es kiprobaltam es megy Koszi:):):)
2008. dec. 22. 10:04
 8/9 anonim válasza:
Jah mi is, mikor még általánosban a könyvtárban néztük a dokumentumfilmeket, volt, hoyg kikapcsoltuk, a könyvtáros (majdnem nyugdíjas... :)) meg nem nagyon tudta mire vélni a dolgot, hát igen, régi szép idők...
2008. dec. 22. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
kérhetnék egy linket én is? nekem is e51 em van
2009. szept. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!