Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Veletek is előfordult már?

Veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés
Ismert, hogy a telefon hirdetést pl keresési előzmények alapján hoz fel. Tapasztaltam olyat is, hogy ha valamiről a telefonom közelében beszéltem, azt feldobta (pl ismerős mesélte, hogy mikrobiológus állást ajánlottak neki, de nem vállalta). Ezután feldobott mikrobiológus álláshirdetést (senki nem keresett rá, nem írt róla a telefonomon vagy más eszközön, ahonnan be voltam jelentkezve). De ez még nem megfoghatatlan. Viszont három alkalommal előfordult, hogy csak gondoltam, illetve ránéztem egy könyvre, és egy antikvárium kidobta. Mesebolt, Kriston intim torna, Sehány éves kislány, ez a három volt. Az első kettőre csak pakolás közben ránéztem, a harmadikra csak gondoltam. Tudom, hogy úgy hangzik mintha bolond volnék. De tényleg csak ennyi volt, hogy láttam őket illetve gondoltam rájuk, soha nem kerestem rá, nem írtam róla, nem beszéltem róla. Se hasonló témáról. Nincs gyerekem, ritkán olvasok, vagyis profilba se vág. Egy nappal azután jött a hirdetés, mint a “ránézés” illetve “rágondolás”. Ez hogy lehet? Tapasztalt valaki ilyet?
2022. aug. 26. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán megesik, egészen biztosan hallgatóznak a telefonok, még ha nagyon bizonygatják is az ellenkezőjét. És több mint valószínű, hogy a Google valamelyik zárt forrású alkalmazása csinálja. Ezért is szemezek egy Google mentes Huawei telóval.
2022. aug. 26. 14:43
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kamera is aktiv a telefonban

mondjuk velhetoen nem a fajaden tarolod:D

igy valoban ki kelett talalnija mire neztel

de ha mas kamera mukodik ott biztonsagi, vagy laptop kameraja barmi ami net eleresu akkor ugyan ugy kemkedik

hogy gondolatot is kemked a telo? Hat ha van chip benned akkor valoszinu, minel tobb oltasod van anal valoszinubb

2022. aug. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!