Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a képernyőt...

Hogyan kell a képernyőt "Rögzíteni" (Pinnelni) a Xiaomi telefonon?

Figyelt kérdés
Nem találom ezt a lehetőséget sehol. Azt akarom, hogy rögzítek egy alkalmazást, és abból nem lehet kilépni, csak a jelszó, vagy az ujjlenyomat segítségével. A régi telefonom ezt tudta, az honor volt. Ha jól emlékszem ott úgy kellett, hogy rányomtam hosszan a megnyitott alkalmazások között arra, amit rögzíteni akartam, és ott volt, hogy rögzítés. Itt pedig nincs rögzítés. Itt csak "Lezárás" van (Ami az alkalmazás nyitvatartásáért felel, ha esetleg kilőné valami, vagy valaki a legutóbbi alkalmazásokat), az osztott képernyő, a lebegő ablakok, és az információ. Itt nincs olyan, amit keresek. Nem lehet valahogy iderakni? Én azt hittem, hogy ez az android alap funkciója.
2022. aug. 24. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Pinnelni két rajzszöggel a legegyszerűbb.
2022. aug. 24. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos, informatív választ!

Esetleg valaki más?

2022. aug. 24. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy kell, de érdekelne a miértje. Minek ezt tenni?
2022. aug. 24. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Unokahúgom állandóan a telefonomat nyomkodja, amikor itt van.

Viszont a múltkor a YouTubeos mesézgetésnek az lett a vége, hogy a Messengerben kötött ki, hülye matricákat küldözgetve mindenkinek, én meg magyarázkodhattam, hogy bocsi, de amúgy nem ment el az eszem, hogy az elérhető embereknek random matricákat küldözgettem, hanem csak az unokahúgom mesét nézett a telefonon.

Ezért kell az, hogy csak a YouTube lehet megnyitva, és ahhoz, hogy elhagyja, kelljen az ujjlenyomatom, pont úgy, mint a honornál.

2022. aug. 24. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Fordítva tudja a miui, bár kicsit macerásabb beállítani: security/app lock. Itt az alkalmazások indítását lehet zárolni.
2022. aug. 24. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyesével?

Gyááááá!

Akkor inkább előveszem a régi telefonomat, jó lesz az neki Bogyót, meg Babócát nézni, vagy mit!

Na nem baj, azért köszi a válaszokat!

2022. aug. 25. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!