Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem az ONESHOP Market-...

Geraf kérdése:

Rendeltem az ONESHOP Market- től.egy IPhone telefont,de amit küldtek az egy gagyi gyerekjáték. A céget nem lehet elérni.Mi a véleményetek a cégről? Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

A hirdetésüket aFacebook-on találtam,IPHONE SE 2022.

Ár:39.000Ft.

Amit kaptam.E-9999 elemes gyerekjáték.

2022. aug. 24. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Már bocsi, de elég hülye voltál, ha azt hitted, hogy 40 ezerért egy valódi iPhone SE-t fogsz kapni.
2022. aug. 24. 11:07
 2/13 anonim válasza:
100%
Hát sajnos nem tudsz mit tenni át vágtak, az ilyeneknek nem szabad bedőlni, tudom néha nagyon hitelesnek tűnik, egy ismerősöm apjától így 400 ezer forintot csortak el. Annyit tudsz tenni be mész a rendőrségre és vársz, sajnos többet nem és ha szerencséd van el kapják a tetteseket, de az is ritka, mert általában Afrikábol csináljak ezeket a csalásokat, de sajnos a pénzt nem nagyon fogok vissza kapni, max ha megvannak a tettesek és tudnak tőlük valami értéket le foglalni amiből kitudnak fizetni. De legközelebb figyelj jobban 40 ezerért használtan se lehet venni ilyen telot újonnan 200 ezer minimum ha valami ilyen gyanúsan olcsó ott már gáz van
2022. aug. 24. 11:10
 3/13 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek.

Van gyerkőcöd, még hasznát tudná venni a mobilnak. ?

2022. aug. 24. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de nem volt feltűnő, hogy egy majd' 200 ezres mobilt 40-ért adnak?
2022. aug. 24. 11:15
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Már megint egy hülye akart okos lenni.
2022. aug. 24. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze az összes adatot amit tudsz és menj el a rendőrségre. Tegyél feljelentést!
2022. aug. 24. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tegyél feljelentést. Biztosan nem te vagy az egyetlen.

Azt nem hiszem, hogy visszakapod a pénzt, de talán az oldalt meg tudják szüntetni.

Fb-on is jelentsd a hirdetést és az oldalukat is.

2022. aug. 24. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a jó oldalát. Legalább kaptál valamit a pénzedért.

Legközelebb ha ilyen jutna eszedbe, inkább idd el azt az összeget.

Viccesebb lenne az olyan kérdés, hogy

-Akartam venni egy iPhone-t 39 ezerért, a többire nem emlékszem, és baromira fáj a fejem, meg itt egy csomó üres üveg ...

:)

2022. aug. 24. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom hogy képesek az emberek az ilyen alja cégeket felkutatni és elküldeni nekik a pénzüket ...

Csinálok már én is egy ilyet. Aki rendel, többnyire azt se tudja milyen bolygóról jött, csak azt nézi hogy minél olcsóbb árak legyenek kiírva, a többi nem érdekli. Kiírom hogy farhát 150.- és az összes nyugdíj nálam fog landolni.

2022. aug. 24. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

170ezerért találtam a legolcsóbban, miből gondoltad, hogy majd 40ért is lesz?

[link]

2022. aug. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!