Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom kikapcsolni a...

Hol tudom kikapcsolni a hivószám kijelzésem egy GT-S5230 Samsungon?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 12:52
 1/4 anonim válasza:
menü,beállitások,alkalmazás beállitások,,hivás,összes hivás,saját számot megjelenit,és ott már látod:)
2010. szept. 24. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy ha elég az eseti számátadás tiltása, akkor használd a #31* kódot. Ezt közvetlenül a hívott szám elé ütöd be, és ekkor a beállításoktól függetlenül nem fog "kimenni" a saját számod (pl: #31*06709876543) ...

És ez nem csak a te telefonodra érvényes. Az összes GSM telefon "tudja" ezt a szolgáltatást ...

maci

2010. szept. 24. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

#31* helyett #31# .... bocsi elírtam :)

Tehát a hívószámátadás ideiglenes (1 hívásra érvényes) letiltása #31#telefonszám ...

2010. szept. 24. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos az a probléma hogy osztrak a kartyam,es nemet nyelvü a telom.kerestem mar de nemtalalom rajta a kijelzest.
2010. szept. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!