Megéri megvenni a T-mobile Pulse telót az alábbi oldal vmelyikéről?
2010. szept. 24. 12:14
1/2 A kérdező kommentje:
eddig még nem rendeltem ilyen oldalakról,mert kicsit bizonytalan vagyok,hátha átejtenek és az elküldött csomagban más van mint amit előzőekben már kifizettem, de van pár ismerőeöm aki rendszeresen vásárol ilyen akár külföldi oldalakról is, és eddíg poz véleménnyel vannak, de mit tudok tenni ha tleg nem az van a csomagban?
melyik oldalról vásárolnátok a 2 közűl?
2010. szept. 24. 12:24
2/2 anonim válasza:
hát nem tudom. én várnék míg összejön annyi pénzem hogy tudjak venni egy újat. zavarna hogy nem tudom a telefon "előéletét". megnéztem a t-mobil oldalon és azt írják hogy nincs raktáron, de hamarosan érkezik. (ők már jobban a pulse minit erőltetik, amit meg nem vennék semmiképpen mert kisebb a kijelző). amindenképpen ragaszkodsz a ehhez a telefonhoz? mert nekem szimpatikusabb a samsung galaxy spica, és tudásban kb megegyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!