Beállítási kérdés Samsung Galaxy A52s?
Figyelt kérdés
Anyukám telefonja. Hajnalban azzal ébresztett fel, hogy valamire ráment, valahol valamilyen beállításokban véletlenül, és most amikor a Telefonra rámegy, akkor a számhívó billentyűzet ugrik be, és nem a névjegyei. Vissza akarja csináltatni, de ilyen beállításról életemben nem hallottam, és ahogy keresgéltem a beállítások között, semmi olyat nem sikerült találnom, ami ilyen állítgatásra lehetőségére utalna. Valaki esetleg tudna segíteni?2022. aug. 18. 18:49
1/6 anonim válasza:
Bár nem Samsungom van, de nekem a két dologra van külön ikon.
2/6 anonim válasza:
Ez nem beállítás, azt fogja felhozni a 3 közül (billentyűzet, legutóbbi hívások, névjegyek), amire legutóbb kattintott. Kattints a telefonra, alul válaszd ki a névjegyeket és ha kilépsz, majd vissza, megint a névjegyek lesznek ott.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de azt állítja, hogy eddig nem így volt, mármint eddig is volt neki is külön ikon, de ha a telefonra ráment, akkor a névjegy ugrott be, nem a tárcsázó mindenesetre is. Aztán nem tudom mi az igazság, nem ilyen mobilom van :D
2022. aug. 18. 18:57
4/6 anonim válasza:
2.jól írja, pont így! Nekem is 52s van.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2022. aug. 18. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!