Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iPhone-t érdemes...

Melyik iPhone-t érdemes megvásárolni?

Figyelt kérdés

Utána néztem, árban is hasonló ,illetve tudásban is hasonló. Nem tudok dönteni. Tapasztalat valakinek?

iPhone 13 mini vagy iPhone 12? köszönöm

2022. aug. 18. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Majd ha feltudod tenni normálisan a kérdést #10 ,akkor kapsz választ.
2022. aug. 18. 19:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!! :)

Ne vitázzatok!!! :)

2022. aug. 19. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:

.

ez csak SIMA szócséplés ...

.

2022. aug. 19. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

Én csak a válaszokra reagálnék, akik azt mondják, hogy nagyon kicsi a mini, és mondjuk rossz rajta videózni.

Persze, hogy kicsi, mert MINI, és a mai standardhez képest szoktatlan, de 1 nap alatt hozzá lehet szokni. Nekem egyáltalán nem rossz rajta videókat nézni, és böngészni, megszokás kérdése szimplán.

2022. aug. 25. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

"Persze, hogy kicsi, mert MINI, és a mai standardhez képest szoktatlan, de 1 nap alatt hozzá lehet szokni. Nekem egyáltalán nem rossz rajta videókat nézni, és böngészni, megszokás kérdése szimplán."

Persze, hogy azért kicsi, mert Mini. De ha megnézed az itteni kérdéseket, akkor a Mini iránt érdeklődők legalább a fele az ára miatt akarja azt venni, nem azért mert kompakt telefon kell neki. És bizony ebben az esetben óriási pofára esés lehet a vége. Lehet, hogy te meg tudtad szokni, hogy picike, de sokaknak inkább csalódás lesz, ezért érdemes az ilyen extrém kicsike vagy extrém nagy telefonokat előtte élőben is megnézni, kézbe fogni.

2022. aug. 25. 21:42
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Persze, hogy érdemes kipróbálni, de aki pártízezren sóherkedik egy többszázezres telefonnál, az így járt. Nyílván egy értelmes ember utánanéz, hogy mit vásárol, és az vegyen kompakt telefont, akinek ez az igénye. Ez minden más dologra érvényes az életben, azt vedd, amire szükséged van, mindennel pofára lehet esni. És mégegyszer; hiába kicsi, azért annyira nem az, hogy a használat rovására menjen, de ezt csak akkor tudod, ha használtad már.
2022. aug. 26. 06:19
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

"És mégegyszer; hiába kicsi, azért annyira nem az, hogy a használat rovására menjen, de ezt csak akkor tudod, ha használtad már."

Hát ez szubjektív kérdés. Nekem a sima 13 kijelzője is picikének tűnik az előző 6,3 colos telefonom után, pedig nem nagy a különbség a kettő között.

2022. aug. 26. 08:37
 18/19 anonim ***** válasza:
65%

Az te vagy, telefont pedig úgy választunk, ha van pénzünk, hogy azt vesszük, amelyik kell. Ha valakit zavar a kicsi képernyő, de annak ellenére megveszi, arra nem érdemes reagálni, akit meg nem zavarja a kis képernyő, az vegye meg nyugodtan.

Ez a telefon meg nyílván nem azoknak az embereknek, készült, akiknek már a 6 colos is “kicsi”, de azért van pár ember, akinek igénye, hogy ne egy hatalmas lapos tégla legyen a zsebében, hanem azok a régebbi jó méretek, de felturbózva.

2022. aug. 28. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

"Ha valakit zavar a kicsi képernyő, de annak ellenére megveszi, arra nem érdemes reagálni"

Épp ezért pofázom ezredszerre, hogy nézze meg élőben, nehogy pofára essen. Nem tudom miért problémázol ezen még napokkal később is.

2022. aug. 29. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!