Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem indul a facebook a...

Miért nem indul a facebook a telefonomon?

Figyelt kérdés

Nokia 5310 express music telefonom van ha ez számít valamit és T-Mobile-os vagyok. Facebookon elvileg aktiváltam, hogy tudjam telefonon is nézni az oldalt ingyen, meg is kaptam az sms-t,de nem valamiért nem indul el...

Amikor rámegyek a linkre azt írja ki, hogy "Fizessen elő csomag alapú átvitelre!" nem tudom ez mit jelenthet.... Csomó mindent beállítgattam a böngészőben, de semmi változás...

Valaki tudna esetleg segíteni?

2010. szept. 23. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Elvileg a t-mobile-nál az ingyenes adatszolgáltatást is aktiválni kell, múltkor nézegettem én is a facebook miatt, de még nem aktiváltam.

Szerintem ez lesz az:

[link]

És akkor itt a facebooknál a 13 helyett van 0 Ft.

Ha valaki többet tud, javítson ki, ha tévednék.

2010. szept. 23. 22:21
 2/10 anonim válasza:
nekem is ilyen telóm van és ugyanez volta bajom, csak nekem egyik ismerősöm csinálta meg, sajna nemtom hogy de annyi biztos h a netet aktiválni kell rajta..
2010. szept. 23. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
A linkelt oldalon alul ott van a megrendelés, több lehetőség is van, válassz egyet.
2010. szept. 23. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért nem megy, mert az előfizetésedhez nincs internetkapcsolat engedélyezve.

Akár hiszed, akár nem, a facebook interneten keresztül érhető el. Az megint más dolog, hogy BIZONYOS facebook szolgáltatásokhoz a 0.facebook.com oldalon csak bizonyos mobiltelefon típusokkal és csak a kiválasztott mobilszolgáltató ügyfelei tudnak hozzáférni.

A szívatás az, hogy onnan elérhetőek más, FIZETŐS szolgáltatások is, sokan beleesnek a csapdába amiért ez létre lett hozva.

Amúgy meg ha szórni akarod a pénzed, akkor hasznosabb dolgokra is költheted, mert ezzel csak kiadásod lesz. Még eddig csak 2 embert ismerek, akit nem húztak le több ezres összegekkel, sokaknak bánja a pénztárcája az ingyenes faszbook-ot.

[link]

2010. szept. 24. 07:03
 5/10 anonim válasza:
az tény h meg lehet szívni, mert pl képet nem tudsz nézni, de adatlapot, üzenőfalat kommenteket igen, tehát a szöveges cuccokat és az teljesen ingyenes. Unalom elűzésére sztem jobb mint a semmi pl buszon...
2010. szept. 24. 13:21
 6/10 anonim válasza:

Én rányomtam a linkre hogy beállítsam a csomagot, de hiba üzentetett ad ki: Hiba történt a kérés feldolgozása közben

És sehogy sem jövk rá:S.

2011. febr. 3. 13:01
 7/10 anonim válasza:
Az interneten nekem nem működött a net start de megoldás nagyon egyszerű a 1430 ra a +netstartott el kell küldeni.
2011. febr. 5. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Ábgeós nézőpontból tényleg irtó szar, a rajz hiába próbál axonometrikus jellegű lenni, a furcsa alakú házak összevissza egymásra vannak hányva a térben.

A rajzfilmekben viszont szoktak lenni ilyen kusza városok.

[link]

[link]

2011. febr. 5. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocs, az előző nem ide, összekevertem a válaszaim :D

Szóval nekem alapbeállításban megvolt a start csomag, barátomnak viszont nem ment, ő is az 1430-ról állította be.

A t-mobile oldalán is több lehetőség közül lehet választani, az egyik csak jó lesz.

Unalomelűzésre tökéletes, én a vicces oldalakat szoktam nézegetni, pl. buszos történetek, napi vicc.

2011. febr. 5. 17:31
 10/10 anonim válasza:
nekem is van a samsung corby-mon 0.facebook,de azt írja kia hogy a szolgáltatás nem elérhető,ez mit jelent?
2012. szept. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!