Hogyan tudom függetleníteni az Iphone telefonomat?
Szerintem 2 lehetőséged van:
vagy kutakodsz a google-ben, [link]
szerintem csak akkor arról lehet szó, hogy INGYEN, azaz DÍJMENTESEN függetlenítik.
Mivel ez egy drága készülék és mivel itt senki nem vállal felelősséget azért, hogy a *#7874387897# kód (most csak írtam egy random valamit, halál felesleges kipróbálnod), vagy bármi más megoldja a problémádat, én bemennék a készülékkel (benne a sim kártyával), a készülék papírjaival és ha nem te vagy a tulajdonos, akkor a hivatalos dokumentumokon szereplő tulajjal együtt,húznék egy sorszámot, kivárnám amíg az adott szám megjelenik a kijelzőn, odamennék az ügyintézőhöz, megkérdezném, hogy mi a dolog hivatalos menete és tarifája, kiegyenlíteném az ominózus tarifát (erről kérnék papírt, de mivel cég alkalmazottja,nem saját zsebre dolgozik, és mivel Magyarországon - mondjuk teszem azt például Ausztriával, Svájccal, Németországgal ellentétben - N E M fakultatív a számlaadás, így azt köteles is adni), majd addig nem jönnék el, amíg meg nem csinálja, vagy át nem veszi (hivatalos papírral) a telefont, és nem ad egy fix dátumot,. hogy - most hasamra csapok - szeptember 6-án, kedden 14 órára ide meg ide (ha nem oda, ahol leadom) jöjjek érte.
*szerintem csak akkor arról lehet szó, hogy INGYEN, azaz DÍJMENTESEN nem függetlenítik.
ezt akartam írni... a legfontosabb szó kimaradt.
2-es jó példája annak ha a xanaxot ablakmosóval veszik be.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Kérdező ebben az esetben szerintem sehogy nem lehet függetleníteni. Az iPhoneok függetlenítése nem kódokkal történik, hanem a szolgáltató rögzíti az Apple rendszerében, hogy az adott IMEI számú készüléket fel lehet oldani. Az iPhonet visszaállítod gyárira és újra aktiválod. Ekkor az iPhone az Apple rendszeréből megtudja, hogy ő már független. Sajnos ezt nem nagyon lehet sehogy kikerülni.
A kérdés az, hogy hogyan és ki módosította az IMEI számát a készüléknek. Alaplapot cseréltek talán? TouchID működik? Akitől vetted az honnan vette? Esetéeg lopott a telefon?
A 06 80 983 435 az Apple ügyfélszolgálat telefonszáma. Kérezd meg tőlük, hogy mit tidsz tenni.
Lényegtelen.
A leginkább valószínű forgatókönyv szerint ez már így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!