Nem tölt a telefonom "cserébe" égett szagot áraszt amikor töltőre teszem, mi a gond?
úgy kezdődött hogy először kiírta töltés közben hogy koszos/nedves a töltőnyílás, ne töltsem. ekkor kitisztítottam, vártam majd jó is lett elvileg mert a felirat eltűnt de utána hiába tettem fel tölteni nem csinált semmit, mintha fel se dugtam volna. próbálkoztam más töltővel is és ekkor csapott meg enyhén egy kis égett szag a töltőnyílás körül. nem volt erős, nem füstölt, nem éreztem különösebb melegedést se de a szag egyértelműen a töltés következménye.
mit kell majd cserélni vagy javítani benne? a telefon lemerüléséig tökéletesen működött.
androidos teló :D
és természetesen elviszem szerelőhöz de érdekel mi lehet a gond hogy mire számítsak, na és átveretni se akarom magam, sokszor van hogy a tudatlan vevőt rábeszélik pl egy alaplap cserére közben harmadannyiból is meg tudták volna oldani így szeretném tudni hogy valószínüleg mi lehet a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!