Miért van az, hogy a gyári biztonság alkalmazásban a szeméttörlésnél ki vannak kapcsolva a reklámok mégis mindig kapok. (Xiaomi 11t Miui 13.0.7) Van erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
Itt mellékelek egy videót is róla : [link] (Azt így utólag megjegyezném, hogy a csaádban van egy redmi note 10 pro ami sokkal olcsóbb és ott sosem találkoztam ilyennel.2022. aug. 17. 10:34
1/13 anonim válasza:
Rootold a telefont, töröld az összes gyári hulladék appot, majd telepíts olyanokat, amik megfelelnek neked.
2/13 A kérdező kommentje:
#1 Nem szeretném és nem is tudnám rootooni. Ráadásul 1 app miatt. De azért köszi :)
2022. aug. 17. 11:24
4/13 anonim válasza:
Mert a Global ROM van rajta ami egy hulladék, én mindig átraktam xiaomi.eu ROMra amikor Xiaomim volt. De ha rootolni nem akarsz, kétlem, hogy ezt megcsinálnád. Szóval el kell viselned, ennyi.
5/13 anonim válasza:
Keress egy leírást vagy videót a reklámok kikapcsolásáról ezen a telefonon. Mert más helyen is ki kell. Ahol kikapcsoltad, az csak arra az egy alkalmazásra érvényes, nem az egész készülékre.
6/13 anonim válasza:
#5 Nem lehet, bele van építve a gyári appokba, csak úgy lehet, ha felrakja a xiaomi.eu -s romot
7/13 anonim válasza:
Azt pedig csak root és unlock után lehet megcsinálni, amiből az unlock minimum és kötelezően egy hét, valamint kell hozzá (adatlopó) MI fiók és aktív mobilnet. Ja és a gari is ugrik vele.
Na igen, Xiaomi.
8/13 anonim válasza:
Xiaomi.eu ROMal nem ugrik a gari, mivel hivatalos ROM.
9/13 anonim válasza:
A Tisztító is egy gyári app, mégis ki lehet benne kapcsolni. Ki kell a többiben is, ha van rá mód. Ha nincs, akkor annyi.
10/13 anonim válasza:
Már az unlocknál leírják villogó piros betűkkel, hogy ennek meglépésével ugrik a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!