Iphone 13 vagy Iphone 13pro?
Sziasztok!
Melyik készüléknek van jobb akkumlátorja?
Fontos hogy jó képet és videót készítsen nappal-ejszaka is de nem várok el csúcs kategóriát.
Átlagos dolgokra használnám fb, insta, néhány játék és így ennyi
Melyiket válasszam?
"Nem várok el csúcskategóriát és átlagos dolgokra használnám, mint insta meg facebook."
De azért az egyik legdrágább csúcskategóriás mobilt nézegeti. Logika level 1000. :D
Kedves első!
2-3 évre minimum tervezem a telefont. A Samsung sem dobott ki olcsóbban 😙
Szeretek fotózni ezért választanám ezt és nekem ez így jobban megéri minthogy fel év után tönkre menjen a teló
Jelenleg egy Samsung galaxy s20 FE-m van és ez is 260 ezer volt listaárasan😄 mégis tökéletesen működik, de egy kicsit jobb üzemidőre és kamerára vágyom :)
Igaz, az S20 FE régebbi, de hasonlóan jó képeket és videókat készít, mint az Iphone 13. A 13-ban viszont nincs optikai zoom. Szóval kamera szempontból, nem érné meg Iphone 13-ra váltanod. Üzemidőben sem jobb a 13, talán rosszabb is. A 13 talán csak processzorban jobb. De az FE-t én állandóan játékokkal nyúzom, de reccenés nélkül viszi mindet. A PRO kamerarendszere jobb, mint az FE-é. Ott azért, már látszik a különbség. Az üzemidő kb. hasonló lehet, ha valaki nyúzza, de normál használat mellett, talán a PRO tovább bírja.
"Átlagos dolgokra használnám fb, insta, néhány játék és így ennyi"
Erre még az FE is bőven sok, nem hogy, a 13. :) Ha túl sok a pénzed, akkor vegyél PRO-t, mert az jobb, az FE-nél és tényleg sztár fotókat és videókat csinál, de én a helyedben megtartanám a telefont, és vennék egy jó kis fényképezőgépet. Olcsóbbra jössz ki és jobb fotókat fogsz tudni készíteni, mint bármelyik mobil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!