Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Ericson W880i-n nem...

A Sony Ericson W880i-n nem tudom megnyitni a 0. facebook.com oldalt ami ingyenes, hogy tudnám beállítani?

Figyelt kérdés
nagyon szépen kérlek titeket ne kritikákat mondjatok hogy leveszi a pénzt meg ilyenek, köszönöm
2010. szept. 23. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Milliószor le lett már írva hogy attól mert ingyenes, még internetkapcsolat kell hozzá.

Ha nem tudsz a telefonodon internetezni, akkor facebookot se várj.

Hívd az ügyfélszolgálat számát, ott segítenek.

2010. szept. 24. 07:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a segítséged nélkül....
2010. szept. 24. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak így elmondom neked, havidíj nélkül meg tudom nyitni mostantól a netet. 1777 felhívtam és megcsináltam, azóta nem vett le semmit.. Ennyit erről
2010. szept. 24. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég egy net start is: [link]
2010. szept. 24. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Most ezt itt lezárnám, magamtól megoldódot az ügy. Nem kellenek már a válaszok. Köszönöm
2010. szept. 24. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerinted a net start az nem internetes előfizetés? Vagy azt mire adják? Nekem úgy tűnik hogy követted az utasításom, miszerint kell net, és intéztél egyet, így működik. Akkor mit méltatlankodsz?

Vagy mit vártál, hogy valaki megcsinálja helyetted?

2010. szept. 25. 09:41
 7/8 A kérdező kommentje:

nem. de nagyon igazad a van

fenéket

2010. nov. 2. 21:25
 8/8 anonim válasza:
Szia, és hogy sikerült beállítanod?
2012. ápr. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!