Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez az alkalmazás mitől lett...

Ez az alkalmazás mitől lett káros?

Figyelt kérdés

[link]

Most fedezték fel, vagy pedig az újabb verziója problémás?

Nem volt rá szükségem, így korábban is próbáltam már eltávolítani, mert mindig letöltött dolgokat. Letörölni viszont nem tudtam, mert rendszeralkalmazás volt..

2022. aug. 14. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Xiaomi gondolom...

Az egész telefon úgy ahogy van, problémás szoftveresen, már többen telesírták vele a világsajtót, de az embereket nem túlzottan érdekli.

[link]

Egyébként én úgy tudom - legalábbis még 1-2 éve ez volt - hogy a Témák appot nem is lehet a mi régiónkban haszálni, valán valahogy úgy lehetett működésre bírni, ha átállítottad a telefon régióját Indiára. Közvetlenül nem hiszem hogy veszélyt jelentene rád, csak hát a kínaiak híresen szabadon értelmezik az emberek jogait... :)

2022. aug. 14. 13:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Xia, igen.

Ezzel a cikkel mintha már találkoztam volna..

2022. aug. 14. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Azért az komoly,ha a készülék rendszere egy "mellé járó" gyári rendszeralkalmazás miatt figyelmeztet.
2022. aug. 14. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem az avast jelzett be a Samsung tableten az Officere
2022. aug. 14. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

"nekem az avast jelzett be a Samsung tableten az Officere"

Jó mondjuk az Avasttal az első dolog amit csinálni kell, az az, hogy letörlöd a jó büdös fenébe. Semmi keresnivalója egy magánfelhasználású eszközön (legyen az mobil, tablet vagy PC) egy ilyen vírusírtónak, főleg ha csak valami ócsak ingyenes verziójáról beszélünk. Többet árt, mint használ.

2022. aug. 14. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Már egy ideje lehet a mi régiónkban is használni nem kell ehhez másikra állítani.

Amúgy nekem is bejelzett párszor, nem törődtem vele, azóta már nem jelez, törölni persze nem fogom.

Amúgy a Xiaomin a beépített víruskereső egyik keresőmotorja éppen az Avast.

2022. aug. 15. 02:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálam most is működik. Lehet, hogy a Play érzékel rosszul valamit.
2022. aug. 15. 06:27
 8/13 A kérdező kommentje:
2022. aug. 15. 12:15
 9/13 anonim válasza:
100%
Én véletlenül letöröltem azaz letiltottam(?) Valaki esetleg nem tudja hogy lehet vissza állítani mert így a hátteret se tudom megváltoztatni..
2022. aug. 16. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:

#9 Ha beírod Play Áruház keresőjébe hogy témák vagy themes, aztán azután telepíted?

Nálam úgy tűnik telepítve sincsen most, de nem is érdekel, te viszont próbáld ki, hátha!

2022. aug. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!