IPhone/iOS mágusok: Hogyan tudok úgy egy appot újra letölteni, hogy ne emlékezzen a korábban bevitt adataimra? Lehet e egyáltalán ilyet?
Van egy applikáció, ahova korábban beregisztráltam telefon+email alapján. Ezt az appot már töröltem egy jó ideje, de most szükségem lenne rá, viszont egy másik telefon+email account alapján. Amennyiben újra letöltöm az appot (app storebók "felhős letöltős logócskával") úgy folyamatosan a régi accountomba dobál vissza, és kéri a bankszámla adataimat a továbblépéshez, amit itt, a régi accountnál nem szeretnék megadni.
Valami ötlet?
Úgy kell törölni, hogy az adatokat is törölje.
Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely -› appra rányomsz és Törlés
Illetve az iCloudba mentett adatokat is töröld ki!
Beállítások -› Felül iCloud beállítások -› iCloud -› Itt kapcsold ki az appnál a kapcsolót
És Beállítások -› Felül iCloud beállítások -› iCloud -› Tárhely kezelés -› Bizt. mentések -› Ez az iPhone -› (vársz a homokórázásra -› Appnál kikapcsolod a kapcsolót
Ha az első pontot végigcsinálom, úgy a másik kettőnél már meg sem jelenik az applikáció logója a kapcsolók kikapcsolásánál.
Az elsőt végigcsináltam, kitöröltem az adatokkal együtt, újraindítottam, de még mindig visszadob a régi accountba, ha újra letöltöm -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!