Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone/iOS mágusok: Hogyan...

IPhone/iOS mágusok: Hogyan tudok úgy egy appot újra letölteni, hogy ne emlékezzen a korábban bevitt adataimra? Lehet e egyáltalán ilyet?

Figyelt kérdés

Van egy applikáció, ahova korábban beregisztráltam telefon+email alapján. Ezt az appot már töröltem egy jó ideje, de most szükségem lenne rá, viszont egy másik telefon+email account alapján. Amennyiben újra letöltöm az appot (app storebók "felhős letöltős logócskával") úgy folyamatosan a régi accountomba dobál vissza, és kéri a bankszámla adataimat a továbblépéshez, amit itt, a régi accountnál nem szeretnék megadni.

Valami ötlet?

2022. aug. 14. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyik app?
2022. aug. 14. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Tinder
2022. aug. 14. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell törölni, hogy az adatokat is törölje.

Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely -› appra rányomsz és Törlés

Illetve az iCloudba mentett adatokat is töröld ki!

Beállítások -› Felül iCloud beállítások -› iCloud -› Itt kapcsold ki az appnál a kapcsolót

És Beállítások -› Felül iCloud beállítások -› iCloud -› Tárhely kezelés -› Bizt. mentések -› Ez az iPhone -› (vársz a homokórázásra -› Appnál kikapcsolod a kapcsolót

2022. aug. 14. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha az első pontot végigcsinálom, úgy a másik kettőnél már meg sem jelenik az applikáció logója a kapcsolók kikapcsolásánál.

Az elsőt végigcsináltam, kitöröltem az adatokkal együtt, újraindítottam, de még mindig visszadob a régi accountba, ha újra letöltöm -.-

2022. aug. 14. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le és utána kapcsold ki, töröld az iCloudból, aztán töröld le a telefonról az appot és töltsd le újra.
2022. aug. 14. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ennek nem a telefonhoz van köze, hanem a regisztrációdhoz. Teljesen mindegy, hogy iPhone vagy Android, amíg a Tindereden nem törlöd véglegesen a regisztrációd!, ugyanoda fog visszadobni. Ha törlöd az alkalmazást, azzal csak inaktívvá válsz az adott accountban, de nem fog törlődni semmilyen adatod. Attól mert letörlöd a Facebook alkalmazást a telefonodról, a Facebookon még nem fogsz eltűnni...
2022. aug. 14. 11:02
 7/8 A kérdező kommentje:
DE belépni még ugyan úgy be kellene lépnem letöltést követően / regisztrálni. Itt viszont folyamatosan bentragad az account.
2022. aug. 14. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De akkor jelentkezz ki és aztán töröld az alkalmazást. De utána már törölni sem kell, szimplán csak kijelentkezel és bejelentkezel másik accounttal.
2022. aug. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!