Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Régi mobilakkumulátorban...

Régi mobilakkumulátorban cellacserét vállal valaki Budapesten?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 23:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Akkut kell cserélni, nem cellát.
2022. aug. 11. 02:19
 2/17 A kérdező kommentje:
De ilyen akku már nincs sajnos, amilyet keresek.
2022. aug. 11. 06:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy nincs, mindenhez van.

Mi ez a különleges régiség?

(Miért kell mindig, minden kérdezőből a normális válaszhoz szükséges információkat egyenként kihúzni, miért nem lehet beleírni a kérdésbe...)

2022. aug. 11. 08:11
 4/17 A kérdező kommentje:

Van egy Nokia 1611-em és egy Nokia 9000 Communicatorom. Mindkettő hibátlanul működik, csak az akksijuk halt meg.

Nekem emlék, ezért szeretném, ha üzembe tudnám őket újra helyezni.

2022. aug. 11. 08:26
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Ebayen még akad 1611-hez:

[link]

Viszont a kommunikátorét már nem akarod megvenni, többszár Euroba kerülnek a működő akkuk.

Akkufelújítást vállaló akkuscégeket is megkereshetsz, ha van még belevaló méretű cella, megcsinálják:

[link]

[link]

2022. aug. 11. 09:27
 6/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Ja, igen, a kommunikátorhoz már tényleg láttam 350£-ért - és igazad van, azt nem akartam megvenni :-D

2022. aug. 11. 09:36
 7/17 Szirty ***** válasza:

Szerintem a cellacserét nem lehet kulturáltan megvalósítani, mert az akku úgy van összerakva hogy roncsolás nélkül nem bontható.

Persze mókolni lehet de nem biztos hogy sikerül és biztos hogy "szép" nem lesz...

2022. aug. 11. 09:54
 8/17 anonim ***** válasza:

Meg lehet csinálni, az egyik céggel évtizedes személyes tapasztalataim vannak.

Legyen szó akár akkus fúróról, akár Motorola kézi adó-vevőről, szépen megoldották (az újpestiek).

2022. aug. 11. 12:31
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

Dühítő amit művelnek.

1 óra alatt bármelyik telóba csinálok akksit, ha meg van az eredetije.

2022. aug. 11. 13:33
 10/17 anonim ***** válasza:

Tényleg? Mindenhez van cellád? NiMH, Li-Ion, az összes létező hengeres és prizmatikus méretben, azonnal beépíthetően?

Mesélj még...

2022. aug. 11. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!