Xiaomi Redmi 9A telefonon be lehet állítani hogy minden sms üzenetben megírt szót ékezetesen küldje el?
Vannak olyan magyar ékezetes magánhangzók amit nem ismer fel a telefon, például á, ő, í, stb. Ezeket valahogy be lehet állítani hogy felismerje a telefon vagy úgy küldje el az sms üzenetet ahogy beírtam és ne javítsa át?
Korábban még nem volt Xiaomi telefonom, hanem Samsungot használtam, azon nem volt ilyen probléma. Viszont az ö, é betűket meg felismeri. Ezért zavaró ez számomra.
"Viszont az ö, é betűket meg felismeri."
Mit jelent ebben az esetben az hogy "felismeri"?
Beírod, ott van, elküldi. Ha be se tudod írni az megint más.
Ha meg beírod de átjavítja amit nem akarsz, akkor kapcsold ki az automatikus javítást a beállításoknál.
Köszönöm a válaszokat!
3-as, minden karaktert be tudok írni, á, ő, í, stb. de mikor elküldöm az üzenetet automatikusan eltűnnek az ékezetes betűk, á helyett a-t, ő helyett o-t küld el, de a sima ö betűt engedi. Sosem volt még ilyen telefonom, ezt sem azért kaptam mert annyira vágytam volna rá, hanem mert sajnos munkahelyi telefonom ilyen.
4-es Neked külön a köszönöm a válaszod, megcsináltam amit írtál, valóban ez volt a gond, ahogy kikapcsoltam az egyszerű karakterek használatát egyből átjavítás nélkül küldte el a hosszú ékezetes betűket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!