Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen fülhallgatót ajánlanátok?

Milyen fülhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 10-15 ezerig keresek, legnagyobb prioritás a jó hangzás lenne, illetve a tartósság, hogy egy év-félév után ne adja fel az egyik oldala a hangzást meg ilyenek.

Illetve plusz pont ha van rajta mikrofon.

2022. aug. 9. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Vezetékes vagy vezeték nélküli legyen?
2022. aug. 9. 14:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindkettőre nyitott vagyok.
2022. aug. 9. 14:14
 3/15 Morzsi007 ***** válasza:
Vezetékesből jobbat tudsz venni ugyanennyiből, mint vezeték nélküli. Eleve nem romlik a minőség sem, mert az olcsó BT-s fülesek leginkább SBC-t tudnak csak, ami ront a zenén.
2022. aug. 9. 14:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Vezetékes ha van valahol akkor AVAX EP330

(EP340 USB-C csatlakozós!!!)

Online nem nagyon van egy ideje, de offline lehet kapni pl BestByte -ban.

Legalábbis készleten 0 volt, bementem ott meg ott lógott a többi között.

Sokat vettem már belőle. Szuper. Ilyen áron ez a minőség.

Magyar fejlesztés. 10k alatt van.

2022. aug. 9. 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy Haylou W1 vezeték nélküli fülesem van, volt már jobb hangzású vezetékes fülhallgatóm, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Kb 13-4 ezer forintért vettem 4 hónapja.
2022. aug. 9. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Vezeték nélküli normális 20k alatt nehezen van, de az igazán jók ott kezdődnek hogy 30k.
2022. aug. 9. 15:08
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Összehasonlításképp eddig egy Sony WI-Xb400 ast használtam, ezt akarom lecserélni,ha vezetéknélküli akkor minimum hasonló vagy kicsit jobb hangzásra, ha meg vezetékes akkor természetesen jobb hangzásra.

2022. aug. 9. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom ugyan nincs, de speckók alapján a Philips PRO6305 tűnik a legjobbnak, vagy még a már említett Avax EP330 !

Ha viszont esetleg nincs a telódon Jack-csatlakozó, akkor Xiaomi Mi Dual Driver Type-C a legjobb, bár ez kicsit kevesebbet tud, amúgy ez a modell létezik mindkét fajta csatlakozóval!

Vezeték nélkülit én se nagyon ajánlok, főleg az üzemidő és a jel leárnyékolásának aggodalma miatt, na meg drágábbak is, kevesebbet kapsz több pénzért! Ha mégis ez mellett döntenél, akkor Xiaomi Redmi Buds 3 Pro a legjobb, bár az kissé drágább is, 18 ezertől kezdődik!

2022. aug. 9. 16:04
 9/15 anonim ***** válasza:

"Vezeték nélkülit én se nagyon ajánlok, főleg az üzemidő és a jel leárnyékolásának aggodalma miatt"

Kíani fülesem van fillérekért, a bölcsőt aktív használat mellett is heti 1x kell maximum tölteni, a füles pedig még 3,5 órás egyidejű használat alatt sem merült le soha.

A jelárnyékolás alatt nem tudom mit értesz. Lakáson belül mindenhol van jel, nyílt téren pedig kb. 30 méterig jó.

2022. aug. 9. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Kínaiak adatai amit megadnak azok általában köszönő viszonyban sincsennek a valósággal. Biztos van ami karcolja. Olcsó BT fülesekkel sok a kapcsolódási gond. Most nem kapcsolódik, most resetelni kell, de előbb a telefonon kell aktiválni, jajj nem megy, kezdjük újra. Ez a spórolás miatt van hogy olcsóbb chipeket tesznek bele. Anyagminőség, kialakítás, mennyire tartós, mennyire jól marad a füledben, mennyire szól jól már amennyire egy alap bt jól szól. Van ami olcsó kínai, de nagy részük másolás, agyon van olcsósítva. Jobbak elmennek, és egész türhetőek. Valami mindig lesz. Amivel nem nagyon lesz gondod, és mindenben megfelel a mai sztenderdeknek az ma 30k, és felfelé. Van olcsóbban, de erről arról le kell mondani.

Volt pár, huawei, meg xiaomi, meg talán honor, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyom. Működtek, használhatóak, de inkább Sony. Nem koppintás hanem tervezik, igen ezt meg is kell fizetni, tervezők, mérnökök sem ingyenélők. Anyag minőség, kialakítás, terméktámogatás, hangzás. És hogy egyetlen egyszer sem röccen meg a BT kapcsolat. Azt hittem én vagyok béna hogy időnként mindegyikkel van valami. Nem nem. Olcsósítás oltárán van feláldozva...

Jók, használhatóak a kinai brandek, de ajánlani én sem tudom őket.

2022. aug. 9. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!