4hónap alatt 2%ot csökkent az iphone 13 prom (98%os most) ez normális????
#1 most nyáron sokat kb 6-10 órát
#2 remélem igazad van
"4hónap alatt 2%ot csökkent az iphone 13 prom (98%os most) ez normális????"
Szerintem nem vagy ...
Szerintem a telefonos világ legnagyobb h..lyeségei között előkelő helyen van az, hogy az iPhone telefonok kiírják az aksi becsült teljesítményét (nyilván baromira pontatlanul).
4 hónap alatt romlott a telefon tippje szerint 2%-ot. Magyarul egy év alatt ELVILEG fog 6%-ot, vagyis ezzel a tempóval becsülve 4 év alatt 24%-ot.
Ez azt jelenti, hogy ha egy átlagos napnak úgy indulsz neki, hogy 100%-on van a telefon és nap végére 50%-on, akkor ugyanezzel a felhasználással 4 (!) év múlva 34%-kal érsz haza. Ha ez nem elég, akkor nehogy már nem fér bele 4 év alatt egy aksicsere. Főleg, hogy úgysem fogod 4 évig használni, ha most kiadtál közel 400 ezret egy telefonért.
Szerintem viszont egy kifejezetten jó funkció, csak sajnos minden második ember rástresszel. Mi pedig nem győzzük elégszer leírni, hogy az akkumulátor bizony veszít a teljesítményéből (kapacitás) az idő múlásával, a használattal arányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!