Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha szeretnék egy Samsung...

Ha szeretnék egy Samsung A52s-t most vegyem meg, vagy várjak hogy olcsóbb legyen, vagy addigra kifut már?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem lesz ez már semmivel sem olcsóbb. Sőt, amikor már majdnem teljesen elfogynak a készletek mindenhol, akkor paradox módon elkezd majd felmenni az ára. Ha megnézed az árukereső statisztikáit, akkor láthatod is, hogy 2 hónapja jóval olcsóbb volt.

Szerintem vedd meg most, ha ezt szeretnéd, mert már másfél éves modell, lassan elfogynak a készletek.

2022. aug. 5. 15:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2022. aug. 5. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm kb. 110 ezerért vette egy nem putri gsm bolttól. Akkor volt a leg olcsóbb. Azóta csak felfele ment az ára és szerintem nem fog sokat lejjebb menni. Lehet hogy csak drágább lesz. Én inkább most megvenném.
2022. aug. 5. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A mostani gazdasági helyzet és infláció miatt már soha nem lesz olcsóbb, az ára inkább csak nőni fog, mindenképp érdemes még most megvenni! Én is ilyet készülök venni a jövő hónapban, a bolti készlet miatt nem aggódom, az ára miatt viszont annál inkább!
2022. aug. 5. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma veszem meg a telefont.
2022. aug. 6. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!