Milyen jack adaptert vegyek Samu S22-höz?
Az Apple gyárt USB C-jack átalakított? Ezt nem tudtam.
Én gyári Samsung adaptert használok és nincs vele bajom.
Egyébként úgy tudom, hogy gyakran nem is működik rendesen a nem gyáriakkal.
Lehet veszek egy galaxy budst, de minden porcikám tiltakozik ellene. Töltögetni a tokot, a fülest, vezetéknélküli átvitel stb..
A gyári samsungnak nagyon rossz az értékelése az oldalukon, azért nem azt vettem. Hangosításkor se árt ha telórol könnyen be lehet nyomni jackröl zenét, ami normális vonalszinten jön. Szerintem szánalmas ennek a lehagyása.
"Lehet veszek egy galaxy budst, de minden porcikám tiltakozik ellene. Töltögetni a tokot, a fülest, vezetéknélküli átvitel stb.."
Én is tiltakoztam ellene, és a hátam közepére se kívántam, de mivel ma már 1-2 kivételtől eltekintve minden telefon jack nélkül jön, átalakítókkal meg a tököm sem akar szórakozni (ami szintén ront a hang minőségén, nem csak a vezetéknélküli átvitel), ezért beadtam a derekamat.
Nem tudom, hogy mennyire vagy audiofil, de ha nem sok tízezres hangcuccaid voltak eddig sem, akkor én ezt tudom ajánlani saját tapasztalat alapján: Xiaomi Haylou W1. Kb. 10 ezer plusz az apró az ára, hangban nekem bőven eleget nyújt. Azért vettem elsőnek egy ilyen olcsóbb modellt, mert én is féltem tőle, hogy nem tudom megszeretni az egész koncepciót.
- Mivel gumiharangos (tehát "agybadugós"), ezért marha jól zajszigetel
- Az aksi meglepően jól bírja, a bölcsőjét kb. hetente 1x szoktam töltőre rakni, pedig napi 2 órát tuti használom. A fülemben még sosem merült le, pedig van olyan hogy egyhuzamban 3-3,5 órát szól belőle a zene, töltés nélkül (tehát nem teszem vissza addig a bölcsőbe/tokba).
- Telefonálni simán lehet vele, eddig még senki sem panaszkodott a hangminőségre, pedig tartottam tőle, hogy nem lesz jó a mikrofonja.
- A vezérlési funkciói még iPhone-val is normálisan működnek (szám léptetés, telefon lerakás, stb.), egy androidos telefonnal is menni fog gondolom. Egyedül az hiányzik, hogy nem tudok vele zenét hangosítani és halkítani.
- Egyszer kell párosítani a telefonnal, onnantól többet nem kell vele bajlódni. Ahogy kiveszed a tokból és bekapcsol a füles, egyből átvált arra a hang. Ahogy visszarakod a tokba, akkor meg vagy visszaáll a telefon hangszórójára.
- Elég frankó bluetooht szabványt támogat, a lakásomban nem tudom olyan helyre rakni a telefont, hogy megszakadjon az összeköttetés, nyílt téren pedig kb. 20-25 méterig tuti bírja, mert addig próbáltam.
- Nekem nagyon jól passzol a fülembe, szoktam vele futni menni és sosem esett ki.
Két dolog van/volt, ami negatív:
- Szokni kell, hogy hol lehet hozzáérni a fülhallgatóhoz, mivel ugye van rajta egy érintés érzékeny felület, amivel irányítani tudod. Na az elején rengetegszer ahhoz nyúltam hozzá, ha csak meg akartam igazítani a fülemben és ilyenkor mindig véletlenül megállítottam a zenét. Ma már ezzel nincs problémám, de az elején zavaró volt.
- Egy kicsit hiányzik az a lazaság, amivel az ember a vezetékes fülesét csak belegyűrte a zsebébe, ha épp nem hallgatott zenét. Ezeket a vezetéknélkülieket ugye alapvetően nem érdemes csak úgy simán zsebre vágni, hanem a tokba kell visszatenni. A tok meg akkora, hogy egy normál méretű nadrágzsebbe nem tudod beletenni. Persze ha mindig hordasz magaddal táskát, vagy télen kabátot, vagy nagyobb oldalzsebekkel rendelkező nadrágod van, akkor ezekbe természetesen belefér, csak anélkül kicsit macera. Cserébe viszont nagyon király, hogy sétálás, vagy pakolászás közben nem akadsz bele semmiféle vezetékbe.
Jajj nekem volt Bluetoothos fülesem, 13-15 ezer körül volt az is, de gyűlöltem, mindig ledobalta a telefont, lehalkította magát olyannyira hogy a max hangerején sem hallottam semmit, szóval elegem lett és visszaálltam a 3000 ftos vezetékes fülesre..
Azóta béke van xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!