Mikor jön meg Alza.hu-ról a rendelésem ebben az esetben?
Alza.hu-ról rendeltem augusztus elsején egy telefont és ezt írja az oldal "Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)". Plusz úgy rendeltem meg, hogy kértem rá védőfóliát, amire azt írták, hogy plusz 1-2 szállítási nappal több.
Tudom, hogy még nem telt el sok idő, csak érdekelne, hogy ebben az esetben mennyi időbe telhet mire kihozzák? Jövő héten vajon már kézhez kapom?
"rendeltem augusztus elsején egy telefont és ezt írja az oldal "Megrendelve a beszállítónál "
Lehet hogy épp valamelyik román, lengyel vagy szlovák beszállítónál. Az alza meg éppen cseh. De a beszállító, akinél a telód van, nem egyenlő a szállítóval, aki onnan idehozza. Azaz fuvart kell rá szervezni, akár több országon át. De az üzemanyag mizéria miatt ez most nem könnyű. Rosszabb esetben hetekbe is kerülhet mire elindul feléd, ha nem akarnak bukni a költségeken.
"plusz 1-2 szállítási nappal több"
esetleg Romániából át viszik lengyelbe.
ráteszik a fóliát , és utána indul hozzád Kukutyinba .
Kedves egyes, ha meg van a kristálygömböd, inkább azt nézd meg nekem mik a lottó számok. XD
Második én is így értelmeztem a "Megrendelve a beszállítónál" kifejezést, és most megerősítettél ebben. Köszönöm! Így valószínűleg törölnöm kell a megrendelésemet.
Harmadik. Kukutyin előtt lakom három településsel...
"Mikor jön meg Alza.hu-ról"
ha nem tudjuk hol várod , akkor csak
Tipp Elek
Vidéki paraszt lévén a felsőbbrendű álértelmiségiek szintjén úgy tűnik nem Remek Elek...
Egyébként szomorú, hogy csak a kettes/hármas (tudom, hogy ugyanaz a személy) tudott hasznos választ adni.
Akkor is, ha időközben kaptam egy ilyen emailt?
"Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy szolgáltatási osztályunkra megérkeztek a szükséges termékek és elkezdtünk a szolgáltatás megvalósításán dolgozni. A továbbiakról hamarosan újabb értesítést küldünk."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!