Visszaküldtem egy rendelt telefont, mikor kapok valami
infót?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont, de kiderült hogy típus hibája van, ezért visszaküldtem, Kedden el is vitte a futár. Ki van fizetve, mikor kapok valami infót róla?
Az mstore.hu-ról rendeltem, szóval nem is megbízhatatlan kis boltnak mondanám.
Mennyi idő múlva küldted vissza? Nem minden esetben lehet elsőre cserét kérni, de tisztázni kell mi a követelésed,illetve a honlapon is fent kell legyen mik a lehetőségek.
2022. aug. 4. 14:55
12/25 A kérdező kommentje:
#9 semmit
#10 hova írtam, hogy csere?
2022. aug. 4. 15:15
13/25 A kérdező kommentje:
#11 péntekre jött meg, hétfőn beszéltem velük, és kedden vitte el a futár
nem tudtam tisztázni, hogy cserét szeretnék, mert letette.
2022. aug. 4. 15:16
14/25 anonim válasza:
az utolsó előtti sorba a kérdésednél:
"Rendeltem egy telefont, de kiderült hogy típus hibája van, ezért visszaküldtem, Kedden el is vitte a futár. Ki van fizetve, mikor kapok valami infót róla?
Az mstore.hu-ról rendeltem, szóval nem is megbízhatatlan kis boltnak mondanám.
És ugye visszahívni nem lehet, igaz? No comment... És akkor mégegyszer: itt hiába vergődsz, ŐKET kell kérdezned. Miért olyan nehéz az?
2022. aug. 4. 15:21
16/25 Ypszilon1980 válasza:
3 napon belül ha jelzed, akkor elállhatsz a vásátlástól, de akkor is neked kell közölni mit szeretnél. Van olyan áruház mondjuk akik elviszik az árut, visszaérkezik és utána megkeresnek, hogy mi legyen, de ez változó és jobb elébe menni a dolgoknak akkor is.
2022. aug. 4. 17:52
17/25 anonim válasza:
18.50 kor.
2022. aug. 4. 19:36
18/25 anonim válasza:
17# Angliából írsz?
itt már 19 óra is elmúlt.
2022. aug. 4. 19:40
19/25 anonim válasza:
Kérdező miért kell harapófogóval kiszedni belőled minden információt? Így nem tudunk segíteni! Ráadásul amiket írsz azok még ellentmondásban is vannak egymással.
2022. aug. 4. 19:44
20/25 anonim válasza:
Én sem értem, hogy akkor most tulajdonképpen milyen okkal küldted vissza. Ha garanciáztatásra küldted el, akkor továbbítani fogják a szervizbe. Ha elálltál a vételtől, akkor a pénzt fogják visszautalni az elállási nyilatkozatban szereplő számlaszámra. Ha cserét kértél, mert friss vásárlás, akkor nyilván cserélni fogják. Tudtommal mindegyikkel kapcsolatban papírt kell kitölteni, tehát tudnod kéne, hogy ezek közül melyiket kérted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!