Volt már, hogy tokban üvegfóliával összetört a telefonod, vagy a kijelző?
Egyszer, egy nagyon rossz esés miatt. Általában olyan tokot használok, ami fedeles, elölről is védi a telefont, akkoriban egy rövid ideig csak szilikonos volt.
Nagyzsebű bő pulcsi volt rajtam, zebrán mentem át, ahol nem működött a jelzőberendezés. Nyomorék autós berregtetett és mocorgott, hogy ő rohadtul rohan, érjek már át. Megijesztett, hogy rámhajt, ugrottam egyet el az útjából, telefon kicsúszott a bő zsebből. Le a betonra, majd még vissza is pattant... Annyira pontosan a sarkára esett, hogy a fóliának szinte semmi baja nem volt, csak az ütés nyoma látszott, de nem repedt be, alatta a kijelző viszont olyan szinten végigszaladt, hogy azonnal megfolyt. Még az adataimat se lehetett róla lementeni, mert ugye az újabb okosságoknál annyira király a biztonság, hogy hagyd jóvá a képernyőn, hogy usb-be dugtad.
Azóta csak teljes tokot használok.
Igen.
Átmentem rajta a fűnyíróval...
Persze.
Szart sem érnek ezek, de mégis ad egy biztonságérzet, szóval használom
Hetes vagyok
Persze, én is tudom hogy hamis, de ha "csupasz" lenne a telóm, folyamatosan azon aggódnék hogy leejtem és meghalódik csóri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!