Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilmárkák most a...

Milyen mobilmárkák most a versenyképesek?

Figyelt kérdés

Korábban nagyon Huawei párti voltam, sajnos google nélkül egy kalap f... az egész.

Lassan kéne egy új. Samsung, Apple nem szimpi, egyiket se venném, ha nem muszáj.

Mi marad felsőkategóriában? Xiaomi? Azokkal szemezek, de valahol viccnek érzem, hogy egy "prémium" telefonba még egy nyamvadt IP se megy, nem vízálló egyik telefonjuk se.

Van még olyan alternatív márka, amit érdemes megnézni? Oppo úgy látom, inkább alsó kategóriás.

(Nem ragaszkodom puccos csúcsmobilhoz, de nem is cserélgetem évente a telefont. Kamera, üzemidő az, ami fontos, és hogy sokáig bírja. Szóval inkább felsőkategóriát nézegetem.)

2022. aug. 1. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

google pixelre lehet érdemes ránézned, csak a beszerzése nehézkes, ha nem budapesten élsz nehezebben is ajánlom, egyébként brutál jó telók 10/10es kamerával, stabilak, villámgyorsak évekig friss szoftverrel többi gyártónál jóval olcsóbban.

a körülményes beszerzés és esetleges szervizelés miatt megértem ha nem ezt választod, ez esetben one plus, oppo és vivo

2022. aug. 2. 12:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Apple és Samsung a legjobb. Xiaomi sem rossz, de az előző kettőhöz képest én közepesre értékelem.
2022. aug. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!