Melyik telefont kérjem?
Figyelt kérdés
nokia 5800 vagy lg arena ??
és honnan érdemes megrendelni ? (netről szeretném )
2010. szept. 22. 19:58
1/9 bp1985 válasza:
Honnan érdemes megrendelni? Mindenképp olyan oldalról, ahol gyártói garancia van hozzá, és nem sufni. De a szolgáltatóknál is körbe lehet nézni, vannak akciók.
2/9 A kérdező kommentje:
ez meg van , hogy honnan de , hogy melyiket még azt nemtudom : S te melyiket ajánlanád ?
2010. szept. 22. 20:07
3/9 anonim válasza:
hát főleg egyiket se,de ha nagyon muszály akkor az 5800 át..abban legalább van zenei chip
4/9 anonim válasza:
etiópiába éheznek a gyereket temeg itt válogatsz hogy jajj melyik telefont kérjed?
5/9 anonim válasza:
20:11
És ő most mit csináljon azzal hogy ott éheznek?
Ha oda adja a pénzét kajára akkor tudod mi lesz?
2nappal később halnak éhen...-.-
de ugyanúgy megfognak..:S
7/9 anonim válasza:
az LG ARENA k_urva jó telefon. nekem is olyan van !
azt válaszd !
a nokia már sz_r.
még akkor is sz_r ha jó.
8/9 anonim válasza:
nokia 5800-t akartam. nagyon tetszett jó telefon télleg tud mindent, DE minden harmadik embernek olyan van. na ez betette a kaput, én nem vennék ilyen nokiát mert egy tömegtelefon lett.
én valoszinű most nokia n78at fogok venni mert ugyanazt tudja de nem mindenkinek van olyan
9/9 anonim válasza:
arénáról megbízhatósági problémákat hallottam de jobb telefon mint az 5800
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!