Telefonszervizben kb. mennyiért szednek le üvegfóliát?
#19 Köszönöm, így legalább kiderült, hogy mégsem mindig olyan egyszerű leszedni, mint ahogy sokan itt képzelik, csak mert nekik az volt. Próbáltam leszedni - mint ahogy már írtam - különböző eszközökkel alányúlva sikertelenül. Akkor hagytam abba, amikor a körmöm alá csúszott az a berepedt, kb. fél centis rész, még szerencse, hogy nem vagdalta össze, de azért fájt.
#15 Van rajta, ki van vágva a hangszórónál, nem is illeszkedik pontosan, gondolom nem ehhez készült. Meg van zavarodva a közelségérzékelő, villog a képernyő amikor telefonálok, talán a fólia zavarja. Nem akarok újat feltetetni, mert csak itthon használom másodlagosként, többnyire a tartóján, vagy az asztalon van, nem sok veszély fenyegeti, és mint már írtam, elég öreg is.
Állítólag egyszerűbben lejön, ha előtte felmelegítik, gondoltam szervizben van erre alkalmas eszköz, de tényleg inkább megpróbálom hajszárítóval. Köszönöm a néhány hasznos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!