Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért adja ki ezt a hibakódót...

Miért adja ki ezt a hibakódót google play áruház vásárlásakor? SŰRGŐS!

Figyelt kérdés

Utána néztem neten, felhívtam az ügyfélszolgálatot is és azt mondták van opció feltöltőkártyás telefon esetében is vásárolni googleplayen keresztül!

Rá megyek az alkalmazásra, hogy vásárlás és ott is van, hogy Magyar Telekom-számlázás hozzáadása, re megyek...kéri az engedélyemet...engedélyezem...fiók ellenőrzés-bla-bla... majd ki írja, hogy hiba.

"Hiba

Váratlan hiba történt. Kérjük, próbálja újra később.

[OR-RCP-01]

89e45879321ae41 '

Ezt írja.

Sűrgős felirat, mert kedves öcsikém már ki idegel vele! :D Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni...direkt ezért töltöttem fel a kártyáját most.

2022. júl. 30. 11:50
 1/9 grafno ***** válasza:
Akkor lehet még sincs lehetőség.
2022. júl. 30. 11:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor az tök jó, mert csak ez miatt töltöttem fel a telefonját...8 éves gyerek...játszani akart csak, ő használja...szolgáltató is ennyire debil, hogy nem tudja csak mond valamit akkor? Mondták volna, hogy nem tudják...
2022. júl. 30. 12:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Néha új hibakódót ír ki, de a lényeg nem változik.
2022. júl. 30. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nincs más opció, csak ez a számlázós? olyan nincs, hogy kártyával fizetek?
2022. júl. 30. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha közvetlen mobilszámlázással (azaz a mobilszolgáltatód által kiállított számlára terhelve) próbálsz fizetni

Ha problémád adódik a közvetlen mobilszámlázással, akkor próbálkozz a következőkkel:

Győződj meg arról, hogy csatlakozol a szolgáltatód hálózatához, közvetlenül vagy Wi-Fi-n keresztül.

Győződj meg arról, hogy fizetési módként a közvetlen mobilszámlázást adtad meg.

Győződj meg arról, hogy a helyi pénznemet használod.

Ha továbbra sem boldogulsz, segítségért fordulj mobilszolgáltatódhoz.

2022. júl. 30. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2022. júl. 30. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizess kártyával és kész
2022. júl. 30. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
focizz vagy társasjáték az öcséddel ...
2022. júl. 30. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
A mobilvásárlást és/vagy emelt díjas szolgáltatások használatát kapcsold be az előfizetésre. Amennyiben 18 év alatti személy nevén van a szám, egyes szolgáltatók nem engedélyezik a mobilvásárlást.
2022. júl. 30. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!