Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megnézni a...

Hogyan lehet megnézni a blokkolt sms-t?

Figyelt kérdés
Samsung S22+ telefon. Blokkoltam egy számot napokkal korábban, most válaszolt az illető a korábbi üzenetemre, de mivel blokkoltam, így a telefon csak annyit jelez, hogy kaptam sms-t, de a tartalmát nem jeleníti meg. Hogyan tudnám megnézni mégis, hogy mit válaszolt? Feloldottam a számot, hogy hátha úgy megjeleníti, de nem. Be kellene menjek a szolgáltatóhoz, hátha ők ki tudják adni?
2022. júl. 27. 13:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező: Hát pedig én akárhány videót és leírást nézek meg az S22+ -ról, mindnél ugyanazt a módszert írják: Egyszerűen ki kell venni a blokkoltak közül a telefonszámot és utána átteszi a blokkolt SMS-t a bejövő üzenetek közé. Utána el lehet olvasni. Ameddig blokkolva van a szám, addig az üzenet a blokkol listába megy. Ez pont ugyanaz, mint OnePlus-on is. Nézd meg jobban, mert 1000%, hogy ott kell lennie a feloldásnak. Spam & blocked menüpont.
2022. júl. 27. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Hacsak a kuka ikonnal le nem törölted közben az SMS-t...
2022. júl. 27. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm az új infót most már akkor mindegy.
2022. júl. 27. 22:50
 14/16 A kérdező kommentje:

#11. Fixen mondom, hogy kivettem a blokkoltak listájából. Vissza is rakta a buborékját a többi üzenet közé, de magát a szöveget továbbra sem jeleníti meg. Csak annyit ír, hogy:"Szöveges üzenetváltás - telefonszáma az illetőnek (SMS/MMS)". Hidd el mindenhol néztem már. Nem vagyok műszaki zseni, de ennyit még fel tudok fogni és megcsinálni, hogy kivegyek valakit a blokkoltak listájáról. Az üzenetet továbbra sem jeleníti meg. Még barátnőmmel is kipróbáltattam, hogy letiltom a számát és küldjön egy sms-t. Mikor blokkolva volt nem jelenítette meg üzenetet. Miután levettem a blokkolást utána se jelenítette meg azt az üzenetét, csak azt, amit a blokkolás feloldása után küldött.

Köszönöm szépen a tanácsokat, de most már nem lényeges a kérdés.

2022. júl. 27. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:

itt a megoldás:

"Miután levettem a blokkolást utána se jelenítette meg azt az üzenetét, csak azt, amit a blokkolás feloldása után küldött."

irj az exnek, küldje újra az SMS-t...

2022. júl. 27. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor simán csak üres SMS-t küldött, talán véletlenül.
2022. júl. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!