Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az lg kp 500 ra tudtok függetl...

Az lg kp 500 ra tudtok függetlenitö kódot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 14:44
1 2
 11/16 Igali Zsolt válasza:

Légyszi nekem is küldjétek meg privát üzenetben az Extract program linkjét, ahonnan le tudom tölteni.

Én is szeretném megcsinálni.

Köszönöm!

2012. máj. 11. 17:51
 12/16 anonim válasza:

Most csináltam meg a póttelómon, 3 órát szenvedtem vele, gondolom leírom, hátha másnak is segít. A módszer nem csak LG KP500-hoz jó, hanem a KP501 és KP502-es modellekhez is tökéletesen használható.

Alapvetően jó a leírás, amit a 3. hozzászóló tett közzé. A halott linkek helyett újak:

V10D_08 letöltése

[link]

LG Support Tool letöltése (nem kell majd, hanem csak az a program kell belőle, amit feltelepít maga után Flash Tool)

[link]

LG-Utils linkje jó, még működik.

Az "Extract" program nem kell hozzá, helyette az LG-Utils o pontját kell használni, ugyanazt tudja.

Érdemes a függetlenítés idejére a telefonból nem csak a SIM-kártyát, de a memóriakártyát, és akkumulátort is kivenni.

A neten sok helyen írják, hogy KP-s telefonokat lehet egyszerűbben függetleníteni, IMEI-szám alapján, egy egyetlen klikkes generátor programmal, vagy az IMEI-szám beküldése után pénzért küldik a kódot. Ezeknek az oldalaknak ne dőljünk be, mind kamu. Csak ez a bonyolultabb módszer garantált, amit fentebb közzétettek. A szolgáltatók szívjanak gáz, tizenezrekért függetlenítik, érdemes inkább otthon megcsinálni, ha megvan a telefon USB-kábele és egy Windows-os PC. Kockázata nincs, ha pontosan követjük a lépéseket, a legrosszabb, ami történhet, hogy elakadunk a művelet során és nem sikerül, de ilyenkor is lehet újra próbálkozni.

2012. szept. 9. 12:20
 13/16 anonim válasza:
Valakinek megvan a V10D_08 ?? seholsem találom interneten
2013. ápr. 9. 13:21
 14/16 anonim válasza:

12-es vagyok:

Én ezt használtam V10D-hez:

sendspace pont com/file/25zjin

Innen is letölthető, szemre okés, de nem tudom, működik-e:

depositfiles pont com/files/fhow9mwk9

2013. ápr. 9. 15:49
 15/16 Endru001 válasza:

Helló!

Nekem is kellene a programok elérhetősége ha még lehetne kérni!

Előre is köszi!

2013. aug. 2. 06:34
 16/16 Németh Gábor Zsigmon válasza:
Helló!El tudná valaki küldeni privibe az az Extract program --> ***** ,mivel az oldal eltavolitotta!Előre is köszönöm.
2013. szept. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!