Az lg kp 500 ra tudtok függetlenitö kódot?
Légyszi nekem is küldjétek meg privát üzenetben az Extract program linkjét, ahonnan le tudom tölteni.
Én is szeretném megcsinálni.
Köszönöm!
Most csináltam meg a póttelómon, 3 órát szenvedtem vele, gondolom leírom, hátha másnak is segít. A módszer nem csak LG KP500-hoz jó, hanem a KP501 és KP502-es modellekhez is tökéletesen használható.
Alapvetően jó a leírás, amit a 3. hozzászóló tett közzé. A halott linkek helyett újak:
V10D_08 letöltése
LG Support Tool letöltése (nem kell majd, hanem csak az a program kell belőle, amit feltelepít maga után Flash Tool)
LG-Utils linkje jó, még működik.
Az "Extract" program nem kell hozzá, helyette az LG-Utils o pontját kell használni, ugyanazt tudja.
Érdemes a függetlenítés idejére a telefonból nem csak a SIM-kártyát, de a memóriakártyát, és akkumulátort is kivenni.
A neten sok helyen írják, hogy KP-s telefonokat lehet egyszerűbben függetleníteni, IMEI-szám alapján, egy egyetlen klikkes generátor programmal, vagy az IMEI-szám beküldése után pénzért küldik a kódot. Ezeknek az oldalaknak ne dőljünk be, mind kamu. Csak ez a bonyolultabb módszer garantált, amit fentebb közzétettek. A szolgáltatók szívjanak gáz, tizenezrekért függetlenítik, érdemes inkább otthon megcsinálni, ha megvan a telefon USB-kábele és egy Windows-os PC. Kockázata nincs, ha pontosan követjük a lépéseket, a legrosszabb, ami történhet, hogy elakadunk a művelet során és nem sikerül, de ilyenkor is lehet újra próbálkozni.
12-es vagyok:
Én ezt használtam V10D-hez:
sendspace pont com/file/25zjin
Innen is letölthető, szemre okés, de nem tudom, működik-e:
depositfiles pont com/files/fhow9mwk9
Helló!
Nekem is kellene a programok elérhetősége ha még lehetne kérni!
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!