Melyik a legmenőbb régi gombos mobiltelefon?
Nekem egy olyan Motorola telefon, amiből annyira keveset gyártottak, hogy még a google-n sem találok képet róla!
Motorola v900
2003-as telefon, 3G képes. Ez akkoriban egy 2003-as telefontól hihetetlen volt. Piacon vettem. Csak angolul tudott. Viszont tudta a micro-SD-t, külön gomb volt a normál, és külön a videó-hívás indításához. Nagyon szerettem, de bexart. Összecsukható volt.
Képtelen vagyok akár csak a google-n is rátalálni.
Nokia N93
Optikai zoom, és hülyén forgatható kijelző, videófelvételhez optimalizálva 😃
2004-ben, 17 évesen kaptam a legelső telefonomat, Sagem myV-55, nagyon szerettem. Bár akkor is voltak még sima grafikus kijelzős telefonok, de mivel már egy színeskijelzős-kamerás mobil sem volt luxusárban, így persze hogy azok között nézelődtem, mikor szüleim mondták, hogy adott összegig választhatok akármilyet! 65 ezer színű kijelző és VGA-kamera (0.3 MPx) - ezek egy mobiltelefonon akkor nagyon modernnek és menőnek számítottak! Inokatesómé nem tudom milyen volt, de ugyanakkor és ugyanolyan értékben az övé videót is tudott felvenni (az enyém csak fényképezni) !
Utána a Motorola W375 kissé visszalépésnek számított, majd a Nokia 6234 volt a legjobb nyomógombos telefonom, egyrészt persze tudásra is, másrészt 5 és fél évig jó volt, az eddigi leghosszabb ideig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!