Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A NOKIA62.10 navigátoron...

A NOKIA62.10 navigátoron hogyan lehet beállítani hogy kiírja hogy mely városban vagy?

Figyelt kérdés
Nem tudom beállítani rajta az adókörzeti információt hogy működjön is. A menüben megtaláltam ,aktiváltam, de semmi. Akinek ilyen telója van, és be van neki kapcsolva, és működik is, az leírná nekem hogy mit kell hozzá be és mit kell ki kapcsolni? Előre is köszönöm.
2010. szept. 22. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
tudtommal az csak telenornál müxik.
2010. szept. 22. 12:35
 2/3 bp1985 ***** válasza:
Valóban csak a telenornál működik.
2010. szept. 22. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahaaa! Köszönöm. Idáig ott volt előfizetésem, csak telefont és szolgáltatót is egyszerre váltottam. Azt hittem hogy ilyen béna vagyok, hogy nem tudom beállítani. De így megnyugoddtam.Azaz hogy...
2010. szept. 22. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!