IPhone 13 minihez hogyhogy nem adnak töltőt?
Figyelt kérdés
Tehát nemrég hoztunk ki egyet, adtak hozzá egy kábelt, amit semmilyen eddig használt töltőbe nem tudunk beletenni. Ez most komoly, hogy ennyi pénzért még töltőt is kell vadászni, vagy ez már valami hiper-szuper-hitech, ami napenergiával töltődik?2022. júl. 23. 16:41
11/14 anonim válasza:
Régi nóta ez. Az Apple kivette a töltőfejet, mondván, hogy ez így környezetbarátabb meg amúgy is annyi elektronikai eszköze van már egy hétköznapi embernek amihez mind kap töltőfejet, hogy biztos van otthon egy szatyorra való. És ebben valahol igaza is van. Van egy csomó USB-A-s töltőfejem itthon. Erre milyen kábelt ad az Apple? Egy USB-C-s kábelt..., oké nem akkora gáz, mert volt régen már iPhone-om csak elő kellett keresni azt a kábelt és már használhattam is a meglévő töltőfejemmel a telefont.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem, sehogy sem környezetkímélőbb szerintem, mivel így a töltőt kell külön megvenni, ami be van csomagolva. Ha a telefon dobozában lenne, akkor nem kéne külön csomagolni. Ez a környezetvédelem duma csak “jó” marketing + több bevétel.
2022. aug. 25. 20:28
13/14 anonim válasza:
ki se csomagoltad?, el kellene ajándékozni környezet védelmi szempontból.
14/14 anonim válasza:
Nem kell új töltőt venni. A régi töltőt is lehet ám használni a régi lightning-USB A kábellel. Én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!