Egyben érdemes megvenni a telefont vagy önerővel kamatmentes részletre? Ugye kb. 500 ezres tétel ez.
Ősszel esedékes a telefonomat lecserélni hiszen már 3 éves lesz. Eddig két évente cseréltem bár ez annyira nem releváns ebben a történetben.
Megtudnám venni egyben is viszont egyre inkább úgy gondolom jobban megéri 250-300 ezret befizetni a maradékot pedig kamatmentesen 2 évre kérni.
Így, ha eladom a mostani telefont kb. az első év havi részletét futja is a mostani telefonom ára. Így pedig kevésbé is tűnik fel a dolog, mint egyszerre kiadni ennyi pénzt és többe sem kerül.
Alapból az utolsó buta büdösgyökerek telója az ájfon.
Nos, ha ezen túlteted magad, és azon is, hogy a leglapavetőbb igekötős igéket sem tudtad leírni, te utolsó szardarab, kezdhetünk beszélgetni arról, miért is kell neked új teló.
Köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat. :)
Sajnálom, hogy van aki itt éli ki a frusztrációját.
11es te valószínűleg egy kis irigy taknyos vagy, aki idegbeteg mert a “köcsög” anyuciék nem veszik meg a legujabb “ájfont” mert megbuktál az iskolában!!
Gratulálok az okosságodhoz:)
Sajnos még sokan mindig úgy állítják be a dolgot ahogy ő. Pedig a Xiaomi, Samsung sokszor már veri árban az iphonet.
Ha pedig beforgatja az ember a régit és tudatosan tesz el erre és másra, akkor azért 2 évente belefér a csere szerintem.
Szerintem is belefér a csere nyugi!
Lehet hogy árban leveri a xiaomi és többi no name teló az iphone-t de tudásban tuti nem
Arról nem is beszélve hogy kinézetre gyorsaságra a nyomába se ér egyik se az iphone-oknak :)
Egy iphone 6 év után is telefon nem csak 2 év és kuka..
14 Pro Max a terv amúgy. :)
Tavaly amúgy annyira nem győzött meg a 13-as széria, azért is hagytam meg idénre a váltást.
Vannak bajok a fejedben😂
Irigykedünk, irigykedünk?😂
16. A szépség relatív, nekem az iphoneX tetszet a legjobban. Szerintem a 11, 12, 13 pro verziói kicsit komolytalanul néznek ki. Annyira nem jönnek be. Nekem most kinézetre a Galaxy s22 Ultra jön be leginkább, de ez tényleg csak egyéni megítélés kérdése. Ami biztos, hogy nekem mindig csak Apple és Samsung készülékeim voltak mostanában, de soha sem csalódtam egyikben sem. Most éppen Iphone-om van, de a következő Samsung lesz. Volt már mindkét márkából 6-7 éves telefonom. Az Iphonet egyszer, a Samsungot pedig egyszer sem kellett szervizelni. A rokonságban szinte mindenkinek ilyen kínai csodák vannak, de valahogy nem az a minőség, hiába drága. Persze azokból is van 1-2 tényleg minőségi modell. Mondjuk én soha nem adnék ennyi pénzt telefonra, pedig ki tudnám fizetni ha nagyon akarnám. Mindig a 2 modellel régebbit veszem, ami jelentősen olcsóbb. Minek pazaroljak? Az árkülönbözetből tudok venni egy jó okosórát:D
Egyébként én önerőből venném meg, mert utálok hitelt felvenni. Nem is szoktam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!