Gyári vs utángyártott iPhone töltő?
iPhone 11-em van lassan 2 éves. Az utóbbi 1-2 hónapban 95-ről 90-re csökkent az akku kapacitásom. A toltéstől mindig nagyon melegedett és észre is vettem egy hete hogy az adapter 2kis csatlakozója ki van törve.
Most kipróbáltam a töltést egy utángyártott hoco márkájú töltőfejjel gyorsan tölt vele és nem is melegszik.
Szerintetek vegyem meg ezt a fajtát fél áron vagy inkább maradjak a gyárinál? Van különbség? Köszönöm előre is!
Látod, ilyen hucut tudomány ez a fizika, ha lehántjuk róla az ájfón marketinget?
Nem csodálkoznék, ha néhány hét múlva MAGADTÓL jönnél rá, hogy az ájfón is egy túlárazott szar azoknak, akik szunyókáltak általános 8. osztályban. :)
Ha normális gyártótól veszel, akkor nyugodtan vehetsz nem Apple adaptert is. Azért ezeknek a gyártásához finoman szólva sem kell rakétatudomány.
Én pl. alapból nem is vettem soha Apple adaptert és nem azért, mert olyan hű de drága, hanem mert a piacon van olyan is, ami több gyártó gyorstöltési szabványát is támogatja és szükség esetén tölthet vele gyorstöltőként más is a családból.
Nekem egy 20w-s Xiaomi töltőm van teljesen jó.
Nem fogom megvenni 8 ezerért az Apple töltőt ha 4 ezerért is minőségi töltőt kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!